Star Media отримала чотири нагороди на фестивалі в Х’юстоні

Star Media отримала чотири нагороди на фестивалі в Х’юстоні

2 Травня 2013
5863
2 Травня 2013
15:30

Star Media отримала чотири нагороди на фестивалі в Х’юстоні

5863
Star Media отримала чотири нагороди на фестивалі в Х’юстоні
Star Media отримала чотири нагороди на фестивалі в Х’юстоні

Серіал «Анна Герман» групи компаній Star Media отримав нагороду Platinum Remi Award у категорії «Драматичний телесеріал» на 46-му Міжнародному фестивалі незалежного кіно WorldFest Houston Film Festival-2013. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Актриса Іоанна Моро за виконання головної ролі Анни Герман отримала нагороду Gold Remi Award в номінації «Актриса».

 

Також нагороду Gold Remi Award в номінації «Актор» отримав Сергій Маковецький за роль Георгія Беркутова в ще одному проекті Star Media «Справа гастроному №1».

 

Окрім цього докудрама «Наполеонівські війни в Росії», виробництва Star Media і «Бабич-дизайн» була відзначена спеціальним призом журі.

 

«Вже кілька років поспіль ми подаємо свої роботи на WorldFest Houston Film Festival. Це стало важливою традицією. Цього року ми висували відразу кілька номінацій у різних категоріях - найкращі наші проекти, найскладніші, наймасштабніші. І для нас велика честь отримати такі високі авторитетні нагороди саме в тих категоріях, які традиційно вважаються найскладнішими, конкуренція в яких неймовірно висока. Для нас важливо це міжнародне професійне визнання, це означає що ми на правильному шляху і йдемо в ногу зі світовим теле і кіновиробництвом. Конкуренція з кожним роком сильніше, але це кіно від цього - тільки цікавіше», - зазначив засновник групи компаній Star Media Владислав Ряшин

 

Нагадаємо, WorldFest Houston Film Festival-2013 пройшов у Х'юстоні з 12 по 21 квітня. Інша українська група компаній Film.ua отримала там три нагороди.

 

У попередні роки Star Media на WorldFest Houston Film Festival отримала низку відзнак. Першою нагородою був головний приз фестивалю - Grand Remi Award, отриманий Star Media в 2008 році за фільм «Позаземний». У 2009 і 2010-му картини «Кілька примарних днів» і «О, щасливчик!» дістали платинові нагороди (Platinum Remi Award) - у категорії «Ігровий фільм». У 2012 році фільм «Мільйонер» отримав золотий приз WorldFest - Gold Remi Award.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду