detector.media
02.05.2013 15:30
Star Media отримала чотири нагороди на фестивалі в Х’юстоні
Star Media отримала чотири нагороди на фестивалі в Х’юстоні

Серіал «Анна Герман» групи компаній Star Media отримав нагороду Platinum Remi Award у категорії «Драматичний телесеріал» на 46-му Міжнародному фестивалі незалежного кіно WorldFest Houston Film Festival-2013. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Актриса Іоанна Моро за виконання головної ролі Анни Герман отримала нагороду Gold Remi Award в номінації «Актриса».

 

Також нагороду Gold Remi Award в номінації «Актор» отримав Сергій Маковецький за роль Георгія Беркутова в ще одному проекті Star Media «Справа гастроному №1».

 

Окрім цього докудрама «Наполеонівські війни в Росії», виробництва Star Media і «Бабич-дизайн» була відзначена спеціальним призом журі.

 

«Вже кілька років поспіль ми подаємо свої роботи на WorldFest Houston Film Festival. Це стало важливою традицією. Цього року ми висували відразу кілька номінацій у різних категоріях - найкращі наші проекти, найскладніші, наймасштабніші. І для нас велика честь отримати такі високі авторитетні нагороди саме в тих категоріях, які традиційно вважаються найскладнішими, конкуренція в яких неймовірно висока. Для нас важливо це міжнародне професійне визнання, це означає що ми на правильному шляху і йдемо в ногу зі світовим теле і кіновиробництвом. Конкуренція з кожним роком сильніше, але це кіно від цього - тільки цікавіше», - зазначив засновник групи компаній Star Media Владислав Ряшин

 

Нагадаємо, WorldFest Houston Film Festival-2013 пройшов у Х'юстоні з 12 по 21 квітня. Інша українська група компаній Film.ua отримала там три нагороди.

 

У попередні роки Star Media на WorldFest Houston Film Festival отримала низку відзнак. Першою нагородою був головний приз фестивалю - Grand Remi Award, отриманий Star Media в 2008 році за фільм «Позаземний». У 2009 і 2010-му картини «Кілька примарних днів» і «О, щасливчик!» дістали платинові нагороди (Platinum Remi Award) - у категорії «Ігровий фільм». У 2012 році фільм «Мільйонер» отримав золотий приз WorldFest - Gold Remi Award.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY