UMH Group хоче викупити частку Боголюбова в спільних проектах

UMH Group хоче викупити частку Боголюбова в спільних проектах

30 Квітня 2013
5184
30 Квітня 2013
16:16

UMH Group хоче викупити частку Боголюбова в спільних проектах

5184
UMH Group хоче викупити частку Боголюбова в спільних проектах
UMH Group хоче викупити частку Боголюбова в спільних проектах

UMH Group хоче викупити частку Геннадія Боголюбова в спільних проектах. Про це повідомив президент UMH Group Борис Ложкін в інтерв'ю Kommersant.ua.

 

Основними зовнішніми партнерами UMH Group у деяких медіаактивах виступали Петро Порошенко і Геннадій Боголюбов, розповів пан Ложкін. «З першим ми завершили співпрацю, викупивши його частку в проектах, а з Геннадієм Боголюбовим зараз у процесі діалогу. Ми викупали б частки партнерів більш активно, але на це не вистачає коштів», - повідомив він.

 

За його словами, коли UMH Group домовиться з паном Боголюбовим, частка інших зовнішніх міноритаріїв становитиме близько 5-7%.

 

Пан Ложкін заперечив інформацію про те, що угода з Петром Порошенком - це, насправді, конвертація його частки в акції UMH Group, оскільки для пана Порошенка було вигідно дистанціюватися від журналу «Корреспондент» напередодні виборів: «Ні, реалізація опціону по KP Media - це грошова угода. Суму я назвати не можу, але можу сказати, що він виходить з проекту з гарною дохідністю. Ми від початку, коли купували ці активи, домовилися, що в певний момент залишиться один акціонер. Не думаю, що в цьому є якийсь політичний аспект. Подивіться, у Петра Порошенка залишається ж 5 канал і він планує новий медіа проект».

 

UMH Group мала пропозиції від партнерів стати спів інвесторами запуску Vogue і Forbes, але відмовилася. «Ми взагалі в останні кілька років не залучали партнерів для розвитку нових проектів. Просто для міноритаріїв важливо мати вплив на окремі проекти, і їм нецікава невелика частка в материнській компанії, яка поки не публічна і не ліквідна», - пояснив він.

 

Нагадаємо, Геннадій Боголюбов є партнером UMH Group по газеті «Комсомольская правда в Украине», журналу «Фокус», радіомережах «Авторадіо» і Europa Plus, типографії «Укрполіграфмедіа». У 2008 році пан Ложкін повідомляв, що часка пана Боголюбова в цих проектах становила 50%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду