Журнал LQ останній раз вийшов у друкованій версії – видання йде у онлайн

29 Квітня 2013
7719
29 Квітня 2013
14:55

Журнал LQ останній раз вийшов у друкованій версії – видання йде у онлайн

7719
Журнал LQ останній раз вийшов у друкованій версії – видання йде у онлайн

Завтра, 30 квітня, у продажу з'явиться останній номер жіночого журналу LQ. Такі повідомлення опубліковані на профілях видання у соцмережах, а також - на сторінці заступника головного редактора Катерини Чеботарьової у мережі Facebook.Про закриття друкованї версії йдеться також у повідомленні прес-служби компані-видавця журналу.

 

«C червня 2013 акціонерами компанії «Медіа Інновейшн Груп» прийнято рішення припинити випуск друкованої версії журналу LQ і повністю сконцентруватися на запуску і розвитку даного проекту в он-лайні», - інформує прес-служба.

 

Новину про закриття друкованої версії журналу «Детектор медіа» підтвердив також головний редактор журналу Віталій Чирков.

 

Як повідомив пан Чирков, припинення випуску друкованої версії журналу і перехід видання в онлайн планувалось давно.

 

«Закриття журналу прискорило скорочення надходжень від реклами напочатку поточного року. Акціонери прийняли рішення припинити випуск друкованої версії журналі і сконцентруватись виключно на онлайн-проекті», - повідомив Віталій Чирков.

 

За його словами, редакційний колектив поки що залишається у своєму незмінному складі і готує онлайн-проект журнального бренду. Назвати дату старту нового проекту Віталій Чирков поки що не зміг.

 

Редакция LQ на останній вечірці, присвяченій виходу останнього номера журналу

 

Як повідомляла «Детектор медіа», нещодавно Видавництво «Бурда Україна» заявило про закриття журналу «Отдохни! Звезды». Також у квітні Видавництво Sanoma Media Ukraine прийняло рішення припинити випуск друкованої версії Story і збільшити інвестиції в подальший розвиток онлайн-ресурсу Story.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду