«Бурда Україна» закриває журнал «Отдохни! Звезды»

26 Квітня 2013
9967
26 Квітня 2013
13:25

«Бурда Україна» закриває журнал «Отдохни! Звезды»

9967
Услід за Sanoma, яка закриває Story
«Бурда Україна» закриває журнал «Отдохни! Звезды»

Видавництво «Бурда Україна» закриває журнал «Отдохни! Звезды». Про це повідомляє «МедіаБізнес».

 

Наразі команда журналу готує останній, червневий номер.

 

У прес-службі «Бурда Україна» «Детектор медіа» сказали, що «офіційне повідомлення щодо цієї інформації з'явиться найближчим часом».

 

Журнал «Отдохни! Звёзды» видається з 2007 року. Це глянцевий щомісячник міні-формату з ексклюзивними інтерв'ю та історіями, есе про історичних особистостей і сучасників. У кожному номері журналу 12 біографій українських, російських і світових знаменитостей. Заявлений наклад - 34 тис. примірників.

 

В. о. головного редактора - Марина Цедик. Цього року видання залишила його головний редактор з 2010 року Поліна Толмачова, яка стала директором з маркетингу і PR Film.ua Group.

 

Нагадаємо, раніше видавництво Sanoma Media Ukraine оголосило про своє рішення припинити випуск друкованої версії журналу про зірок Story і збільшити інвестиції в подальший розвиток онлайн-ресурсу Story. Останній номер також вийде в червні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду