UMH group спростовує новини про продаж медіагруппи

25 Квітня 2013
6855
25 Квітня 2013
17:07

UMH group спростовує новини про продаж медіагруппи

6855
UMH group спростовує новини про продаж медіагруппи

Прес-служба UMH group (УМХ) спростовує інформацію про продаж бізнесу медіагрупи. Таку інформацію «Детектор медіа» повідомили сьогодні, 25 квітня, у прес-службі УМХ.

 

Днями одразу на кількох інтернет-ресурсах з'явилась інформація щодо зміни власників UMH group. Остання новину з подібною інформацією було опубліковано сьогодні, 25 квітня, на сайті tema.in.ua під заголовком «Переговоры о продаже Украинского медиа холдинга на завершающей стадии - источник на рынке». Як дізналась «Детектор медіа» в прес-службі, ці повідомлення не відповідають дійсності і жодних переговорів із продажу бізнесу керівництво UMH group наразі не веде.

 

За словами прес-служби, опубліковані у кількох інтернет-виданнях новини стосовно придбання бізнесу групи структурами Ріната Ахметова або Сергія Курченка були опубліковані на умовах оплати, тобто як замовні. Поки що UMH group не з'ясував структуру, яка є кінцевим замовником публікації повідомлень, що мають на меті, на їхню думку, зашкодити репутації групи.

 

Офіційний коментар стосовно продажу UMH group структурам Ріната Ахметова надав також виданню «МедиаБизнес» Григорій Шверк, перший віце-президент UMH group: «У нас є спільний бізнес із структурами Ріната Ахметова - холдинг порталів UOV. У цьому бізнесі UMH group володіє контрольним пакетом акцій, і ніяких переговорів про перерозподіл часток або викуп не ведеться. Також ми не ведемо жодних переговорів з Рінатом Ахметовим або афілійованими з ним структурами про продаж будь-якої частини нашого бізнесу і, тим більше, всієї групи UMH».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», народний депутат та бізнесмен Петро Порошенко продав UMH group (УМХ), що належить Борису Ложкіну, свою частку у проектах «Наше радіо» та KP Media.

 

Нагадаємо, що згідно з результатами опублікованого російською інформагенцією «РБК» рейтингу медіакомпаній, що працюють на пострадянському просторі, найбільшим медіахолдингом України стала компанія StarLightMedia, на другому місці - UMH Group Бориса Ложкіна. Перші рядки рейтингу зайняли також InterMediaGroup Дмитра Фірташа, 1+1 Media Ігоря Коломойського та MediaGroupUkraine Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6855
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду