Суд заборонив Divan.tv транслювати Новий канал

23 Квітня 2013
10041
23 Квітня 2013
18:02

Суд заборонив Divan.tv транслювати Новий канал

10041
Divan.tv подаватиме апеляцію
Суд заборонив Divan.tv транслювати Новий канал

Господарський суд міста Києва заборонив OTT-сервісу Divan.tv транслювати програми Нового каналу. Відповідне рішення суд ухвалив 18 квітня, повідомив «Детектор медіа» директор юридичної компанії «Віндекс», що представляла інтереси Нового каналу, Павло Миколюк.

 

За його словами, суд задовольнив усі вимоги позивача, а саме визнати трансляцію незаконною та зобов'язати припинити її. Матеріальних вимог Новий канал і його представники не висували. Рішення суду ще не набрало законної сили, і сторони можуть його оскаржити.

 

У прес-службі Divan.tv «Детектор медіа» повідомили, що мають намір подавати апеляцію. «Рішення суду стосується трансляції в інтернеті. Насправді ми ніколи не транслювали Новий канал і інші канали цієї телегрупи в інтернеті», - повідомили в компанії, уточнивши, що Новий канал транслюється в мережі Divan.tv, доступ до якої мають лише власники спеціальних пристроїв. Таку трансляцію Divan.tv припиняти не збирається.

 

Також у Господарському суді міста Києва триває розгляд справи за позовом телеканалу СТБ до Divan.tv. Повторне засідання призначено на 25 квітня.

 

Нагадаємо, медіагрупа StarLightMedia у квітні розпочала судовий спір із сервісом Divan.tv.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10041
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
heister
4029 дн. тому
Когда эти так называемые деятели телевизионных услуг, начинали в 1997 году на Бессарабской площади, то они были , как агнцы божии. А сейчас посмотри, не прикоснись к ним. То, что их бесплатно рекламируют - за это денег не надо, а то что сами ничего произвести не могут, а только у кого-то перекупают, то это ничего!!! Настоящий хохляцкий подход!!!
Василий Иванович Пупкин
4029 дн. тому
дибилы, ей-богу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду