detector.media
23.04.2013 18:02
Суд заборонив Divan.tv транслювати Новий канал
Суд заборонив Divan.tv транслювати Новий канал
Divan.tv подаватиме апеляцію

Господарський суд міста Києва заборонив OTT-сервісу Divan.tv транслювати програми Нового каналу. Відповідне рішення суд ухвалив 18 квітня, повідомив «Детектор медіа» директор юридичної компанії «Віндекс», що представляла інтереси Нового каналу, Павло Миколюк.

 

За його словами, суд задовольнив усі вимоги позивача, а саме визнати трансляцію незаконною та зобов'язати припинити її. Матеріальних вимог Новий канал і його представники не висували. Рішення суду ще не набрало законної сили, і сторони можуть його оскаржити.

 

У прес-службі Divan.tv «Детектор медіа» повідомили, що мають намір подавати апеляцію. «Рішення суду стосується трансляції в інтернеті. Насправді ми ніколи не транслювали Новий канал і інші канали цієї телегрупи в інтернеті», - повідомили в компанії, уточнивши, що Новий канал транслюється в мережі Divan.tv, доступ до якої мають лише власники спеціальних пристроїв. Таку трансляцію Divan.tv припиняти не збирається.

 

Також у Господарському суді міста Києва триває розгляд справи за позовом телеканалу СТБ до Divan.tv. Повторне засідання призначено на 25 квітня.

 

Нагадаємо, медіагрупа StarLightMedia у квітні розпочала судовий спір із сервісом Divan.tv.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY