Василь Климчук став гендиректором телеканалу Ukrainian Fashion

17 Квітня 2013
10202
17 Квітня 2013
12:12

Василь Климчук став гендиректором телеканалу Ukrainian Fashion

10202
Колишній керівник каналу «Рада» очолив супутниковий телеканал про моду
Василь Климчук став гендиректором телеканалу Ukrainian Fashion

Ексдиректор телеканалу «Рада» Василь Климчук став генеральним директором супутникового телеканалу Ukrainian Fashion. Своє призначення Василь Климчук наразі не коментує, але на сайті каналу він зазначений як генеральний директор.

 

Як писала «Детектор медіа», Василя Климчука на посаді керівника Дирекції телерадіопрограм Верховної Ради (супутниковий телеканал «Рада») на початку березня змінив Ігор Толстих.

 

Нагадаємо, генеральний продюсер Ukrainian Fashion - Марися Горобець.

 

Телеканал Ukrainian Fashion належить до холдингу Ukrainian Business Group. За інформацією ТК, більша частина каналу (61%) тепер належить Юрію Коржу, решта - Руслану Демчаку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», в жовтні минулого року пропозицію щодо купівлі каналів медіанапрямку Ukrainian Business Group (телеканали Business, Ukrainian Fashion, «A-One Україна», Dobro TV і Z) було надіслано близько 100 претендентам, серед них - російські та українські медіагрупи, зокрема це «1+1» та «Медіа Група Україна».

 

Медіабізнес групи керівник медіанапрямку компанії UBG Артем Ткачов оцінював у $ 12 млн. При цьому загальна сума інвестицій у медіанапрям, за його словами, становила близько $ 16 млн, з яких велика частина - технічне забезпечення.

 

За інформацією газети «Коммерсантъ. Украина», власник Ukrainian Business Group (UBG) Руслан Демчак найдорожче оцінював канал Business, пропонуючи купити його за $ 10 млн. Телеканал Ukrainian Fashion був оцінений в $ 1 млн, A-One і Dobro TV - по $ 500 тис.

 

Як відомо, з осені 2012 Руслан Демчак перебував у СІЗО за підозрою у легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. В кінці лютого 2013 власник Ukrainian Business Group вийшов із СІЗО.

 

ЗМІ припускали, що канал Business купив віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10202
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ZLOY
4023 дн. тому
О! Этот ГОНДОН уже там? А он рассказал новым своим хозяевам (потому как ведет себя как халуй, вылизывая все места), как он до них бегал на другие каналы? Его никто не взял!!! Бегал и на Эру, бегал на Первый деловой! Вася, ты расскажи как ездил по ушам и рассказывал сказки собственникам каналов! Только такому хреновому сказочнику никто не поверил! Ты Вася ГОНДОН!!!! И где бы ты не работал таковым и останешься! А теперь предлагаю делать ставки как быстро тебя выбросят с канала! Только не забудь сообщить об этом, ты ведь так любишь чтобы о тебе знали, и узнавали! Все правильно делаешь страна должна знать таких ГОНДОНОВ!
Претендент
4023 дн. тому
Розвалить такую хорошую команду.... Для этого дар нужен!!!!
Спостерігачі
4024 дн. тому
Неприкрита низькість, нахабство, некомпетентність, публічна образа співробітників і попереднього керівництва, зухвала і неврівноважена поведінка, абсолютне самовдоволення, погрози і самоствердження, що свідчить про крайню неповноцінність. Репутація затвердилася давно і назавжди. Навіть жалості відчути не виходить..
Mister_X
4024 дн. тому
Даааа))))И что он там делать будет? Снова колбасу воровать у обычных сотрудников?Искренне жаль.Такого жлоба поискать надо. Уважаемые сотрудники,если узнаете коррупционные действия, то сразу пишите,звоните в СБУ, милицию, прокуратуру!Именно так его и выкинули из Рады
Духаст!
4024 дн. тому
Статья 175. Невыплата заработной платы, стипендии, пенсии или других установленных законом выплат
старый отрудник
4024 дн. тому
трындец каналу
fcw
4024 дн. тому
де Вася, а де Fashion?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду