Канал ТЕТ запустить третій сезон «Вітальки»

16 Квітня 2013
6183
16 Квітня 2013
15:50

Канал ТЕТ запустить третій сезон «Вітальки»

6183
Канал ТЕТ запустить третій сезон «Вітальки»

22 квітня на ТЕТі стартує третій сезон скетчкома «Віталька». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект виходитиме у будні о 21.00.

 

Цыкаво, що у першій серії нового сезону скетчкому зіграв півзахисник ФК «Дніпро» і національної збірної України Євген Коноплянка.

 

«Я фанат футболу, тому немає нічого дивного, що саме ця серія - моя улюблена в новому сезоні», - каже автор сценарію і виконавець головної ролі Гарик Бірча.

 

У нового сезоні головний герой скечкому Віталька знайомитиметься з жінками на гірськолижному курорті, у дельфінарії, у санаторії та на м'ясокомбінаті. Також він спробує почати свій бізнес, візьме участь у переговорах на найвищому рівні, познайомиться з тусовкою неформалів і займеться професійним боксом.

 

Нагадаємо, «Віталька» - це набір жартів на теми кохання, сексу та стосунків. Головний герой проекту - схиблений на сексі «доходяга» Віталька. Проект на замовлення ТЕТ виробляє продакшн «Роги та копита». Головну роль у скетчкомі виконує колишній КВКшник, учасник Comedy Club, актор Гарик Бірча.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду