Євгеній Кисельов підтвердив, що окремого випуску спортивних новин на «Інтері» не буде

11 Квітня 2013
5885
11 Квітня 2013
15:26

Євгеній Кисельов підтвердив, що окремого випуску спортивних новин на «Інтері» не буде

5885
Євгеній Кисельов підтвердив, що окремого випуску спортивних новин на «Інтері» не буде

Директор «Національних Інформаційних Систем» («НІС») на телеканалі «Інтер» Євгеній Кисельов підтвердив, що відновлення випусків «Спорта в подробностях» не відбудеться. Про це керівник новинного продакшину каналу заявив під час онлайн-конференції із телеглядачами 11 квітня.

 

На думку Євгенія Кисельова, глядачі сьогодні цікавляться тільки найрейтинговішими спортивними подіями на кшталт боїв братів Кличків або матчів збірної України. І таким подіям телеканал «Інтер», запевнив директор «НІС», буде приділяти належну увагу. Спортивні новини меншого рівня залишаються поза увагою телеглядачів, про що свідчать дані вимірювань. За словами пана Кисельова, під час трансляції «Спорта в подробностях», тобто одразу після закінчення основного блоку суспільно-політичних  новин, відбувалось майже 50-відсоткове падіння рейтингів, що було для телеканалу неприйнятним.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у редакції новинного продакшину «НІС»  залишаться працювати журналісти, які спеціалізуються на спортивній тематиці, і висвітлюватимуть найвагоміші події у світі спорту. Телеканал «Інтер» і надалі буде продовжувати співпрацю з компанією братів Кличко. Також підписаний договір про ексклюзивні права на трансляцію всіх матчів національної збірної з футболу до 2014 року.

 

За даними «Детектор медіа», показники «Спорта в подробностях» перевищували середні каналу. Втім варто відзначити, що у лютому програма почала втрачати аудиторію. Тобто якщо в середньому за січень проект мав частку 17,44%, то у лютому (станом на 27 лютого) лише 14,49% за комерційною аудиторією каналу 18+, вибірка «50 тис.+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5885
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду