«Інтер» закрив «Спорт в подробностях» через відтік аудиторії

27 Лютого 2013
5958
27 Лютого 2013
17:11

«Інтер» закрив «Спорт в подробностях» через відтік аудиторії

5958
«Інтер» закрив «Спорт в подробностях» через відтік аудиторії

«Інтер» закрив «Спорт в подробностях» через  те, що, відповідно до аналізу прайму, на програмі відбувався відтік глядацької аудиторії з телеканалу. Про це йдеться у коментарі «Детектор медіа» прес-служби каналу.

 

«Тому було прийнято рішення про те, що тепер новини спорту  висвітлюватимуться в рамках основного випуску «Подробностей», поряд з іншими важливими новинами політики, економіки та соціального життя країни. Новини спорту, значимі для українського телеглядача, будуть невід'ємною частиною новинного продукту телеканалу «Інтер», - повідомляє прес-служба.

 

За інформацією каналу, у редакції новинного продакшину «НІС»  залишаться працювати журналісти, які спеціалізуються на спортивній тематиці, і висвітлюватимуть найвагоміші події у світі спорту. Однак  прес-служба не уточнює, чи  буде скорочено частину спортивної редакції. Нагадаємо, за інформацією видання «Взгляд», канал має намір звільнити 20 співробітників.

 

«У пріоритеті - трансляції спортивних заходів, зйомка документальних фільмів, підготовка спецпроектів спортивної тематики. Для «Інтера» важливі всі напрямки суспільного життя і всі події, які цікавлять українців, - ми не розставляємо пріоритети штучно, чи то політика, економіка, культура, чи спорт. Надалі канал буде приділяти велику увагу подіям, пов'язаним зі спортом, і це не тільки традиційні для глядачів бокс і футбол», - наголошує прес-служба.

 

За інформацією каналу упродовж останніх 5 років в ефірі «Інтера» з незмінно високими показниками транслюються бої братів Кличко та інших боксерів компанії K2 Promotions.

 

Телеканал «Інтер» і надалі буде продовжувати співпрацю з компанією братів Кличко. Також підписаний договір про ексклюзивні права на трансляцію всіх матчів національної збірної з футболу до 2014 року.

Показники «Спорт в подробностях» перевищували середні каналу. Втім варто відзначити, що у лютому програма почала втрачати аудиторію. Тобто якщо в середньому за січень проект мав частку 17,44%, то у лютому (станом на 27 лютого) лише 14,49% за комерційною аудиторією каналу 18+, вибірка «50 тис.+».

 

Нагадаємо, 28 грудня припинив вихід проект «Подробности. Неформат».

 

У діграмі вказані показники (%) програм «Подробности» «Подробности. Неформат»  та «Спорт в подробностях» за період 2012-2013 роки. Аудиторія 18+, вибірка «50 тис.+»

 

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+ (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5958
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду