«Інтер» покаже у суботньому праймі чотирисерійну драму про Чорнобильську катастрофу

10 Квітня 2013
5659
10 Квітня 2013
14:23

«Інтер» покаже у суботньому праймі чотирисерійну драму про Чорнобильську катастрофу

5659
«Інтер» покаже у суботньому праймі чотирисерійну драму про Чорнобильську катастрофу

Теледрама Film.ua «Метелики», сюжет якої торкається Чорнобильської катастрофи, вийде на «Інтері» 27 квітня. Про це повідомляє прес-служба продакшину.

 

Перша серія вийде в ефір о 20.30. Хронометраж стрічки - чотири серії по 52 хвилини. В ефір вийдуть всі серії фільму підряд.

 

Режисер-постановник стрічки - Віталій Воробйов, оператор -  Павло Кулаков, автор сценарію -  Валерій Мухарьямов. У ролях: Марія Поєзжаева, Юрій Борисов, Андрій Казаков, Юлія Рутберг, Юрій Назаров, Артем Ткаченко, Ірма Вітовська, Євгенія Лоза, Азамат Нігманов.

 

За інформацією прес-служби, для того щоб відтворити на екрані подробиці Чорнобильської катастрофи, у фільмі використовувалась комп'ютерна графіка.

 

«Починаючи з підготовчого етапу, з творчою командою проекту тісно співпрацювала компанія Postmodern, що входить в Film.ua Group. За допомогою комп'ютерної графіки в суворій відповідності з архівними документами були відтворені міста Прип'ять і Чорнобиль, атомна станція і прилеглі території, фатальний вибух, рятувальні та ліквідаційні роботи, які проходили на території станції», - наголошує канал.

 

При цьому канал звертає увагу, що видовищні сцени стали лише фоном для трагічної історії першого кохання головних героїв фільму - старшокласниці Алі (Марія Поєзжаева) і солдата строкової служби Паші (Юрій Борисов).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду