detector.media
10.04.2013 14:23
«Інтер» покаже у суботньому праймі чотирисерійну драму про Чорнобильську катастрофу
«Інтер» покаже у суботньому праймі чотирисерійну драму про Чорнобильську катастрофу

Теледрама Film.ua «Метелики», сюжет якої торкається Чорнобильської катастрофи, вийде на «Інтері» 27 квітня. Про це повідомляє прес-служба продакшину.

 

Перша серія вийде в ефір о 20.30. Хронометраж стрічки - чотири серії по 52 хвилини. В ефір вийдуть всі серії фільму підряд.

 

Режисер-постановник стрічки - Віталій Воробйов, оператор -  Павло Кулаков, автор сценарію -  Валерій Мухарьямов. У ролях: Марія Поєзжаева, Юрій Борисов, Андрій Казаков, Юлія Рутберг, Юрій Назаров, Артем Ткаченко, Ірма Вітовська, Євгенія Лоза, Азамат Нігманов.

 

За інформацією прес-служби, для того щоб відтворити на екрані подробиці Чорнобильської катастрофи, у фільмі використовувалась комп'ютерна графіка.

 

«Починаючи з підготовчого етапу, з творчою командою проекту тісно співпрацювала компанія Postmodern, що входить в Film.ua Group. За допомогою комп'ютерної графіки в суворій відповідності з архівними документами були відтворені міста Прип'ять і Чорнобиль, атомна станція і прилеглі території, фатальний вибух, рятувальні та ліквідаційні роботи, які проходили на території станції», - наголошує канал.

 

При цьому канал звертає увагу, що видовищні сцени стали лише фоном для трагічної історії першого кохання головних героїв фільму - старшокласниці Алі (Марія Поєзжаева) і солдата строкової служби Паші (Юрій Борисов).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY