Сьогодні Юрій та Ірина Луценки дадуть інтерв’ю в прямому ефірі каналу ТВі

8 Квітня 2013
9611
8 Квітня 2013
15:11

Сьогодні Юрій та Ірина Луценки дадуть інтерв’ю в прямому ефірі каналу ТВі

9611
Сьогодні Юрій та Ірина Луценки дадуть інтерв’ю в прямому ефірі каналу ТВі

Сьогодні, 8 квітня, Юрій та Ірина Луценки дадуть годинне інтерв'ю у прямому ефірі телеканалу ТВі. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.

 

Інтерв'ю вийде в ефір о 19.30 у програмі «Сьогодні про головне».

 

Гості студії Юрій та Ірина Луценки говоритимуть про політику й життя, про те, як вони пережили час ув'язнення. «Разом із ведучою Ілоною Довгань гості говоритимуть про помилування, про найважчі періоди ув'язнення, про те, що допомогло вистояти, як змінилося коло друзів, які подальші політичні плани Юрія Луценка, а також що необхідно змінити у пенітенціарній системі», - повідомляє прес-служба.

 

На своїй сторінці у Фейсбук канал пропонує залишити у коментарях запитання до Юрія Луценка, найцікавіші з яких будуть озвучені у прямому ефірі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду