Видавництво «Ділова преса країни» запускає щоденну газету «Капитал»

8 Квітня 2013
3997
8 Квітня 2013
13:06

Видавництво «Ділова преса країни» запускає щоденну газету «Капитал»

3997
Видавництво «Ділова преса країни» запускає щоденну газету «Капитал»

8 квітня видавництво «Ділова преса країни» заявило про початок випуску щоденної ділової газети «Капитал». Про це йдеться у повідомленні прес-служби видавництва.

 

Щоденна газета виходитиме російською мовою на 16 шпальтах і буде включати вибрані статті ділового видання Financial Times. Крім друкованої версії планується також запуск ділового інтернет-порталу capital.ua.

Цільовою читацькою аудиторією газети видавництво «Ділова преса країни» вважає людей, що приймають рішення: топ-менеджери, керівники державних організацій та відомств, а також українські та іноземні інвестори, інвестиційні групи.

 

«Капитал» буде містити всю важливу інформацію, необхідну його аудиторії. Прес-служба особливо підкреслює незалежність видання і його неафільованість з будь-якими фінансово-промисловими групами і політичними організаціями, що повинно дозволити подавати незалежний і об'єктивний погляд на події.

 

Основа «Капиталу» - аналітичні статті про бізнес, фінанси, економіку, політику в Україні та світі. Видання прагне розповісти про події, аналізувати тенденції, будувати на їх основі прогнози. Однією зі складових «Капиталу» стане розділ «Коментарі та думки», в якому власні і запрошені колумністи дадуть ексклюзивний погляд на події, що відбуваються.

 

Позицію шеф-редактора, який курує газету, глянцеві додатки, а також сайт capital.ua, зайняв Олександр Бердинських. Раніше він працював шеф-редактором ІА «Українські новини», був головним редактором щоденної ділової газети «Экономические известия», брав участь у запуску журналу «ДеньгиUA».

 

«Щоденні ділові газети сьогодні мають серйозні перспективи. Незважаючи на те, що читачі пересичені всілякою інформацією, якісного контенту катастрофічно не вистачає. Ділова аудиторія відчуває потребу в аналітиці, що допомагає приймати рішення. Упевнений, ми зможемо запропонувати дійсно унікальні матеріали», - зазначив Олександр Бердинських.

 

Редакцію щоденної газети «Капитал» очолив Олексій Непомнящий, який раніше працював в російській газеті «Ведомости», а також у видавничому домі «Коммерсант», журналі SmartMoney, проекті Slon.ru.

 

Видавництво «Ділова преса країни» повідомляє також про ліцензійну угоду з видавництвом The Financial Times Ltd. Згідно з умовами цієї угоди, «Капитал» буде публікувати обрані матеріали Financial Times.

 

«На наш погляд, на ринку ділових ЗМІ України існує дефіцит якісних ділових видань, хоча потреба в аналітиці, фінансових та економічних новинах дуже велика, і зростає з кожним днем. Маючи можливість публікувати статті Financial Times, ми задаємо для "Капіталу" високий стандарт якості», - сказав директор видавництва «Ділова преси країни»  Ілля Чудновський.

 

«У Financial Times понад 80 медіа-клієнтів по всьому світу, яким надана ліцензія на публікацію певної кількості статей FT для надання міжнародного погляду на події. Ми раді мати такого клієнта як "Ділова преса країни"», - сказав Каспар де Боно, керуючий директор B2B Financial Times Ltd.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що вихід першого числа нової щоденної ділової газети «Капитал» заплановано на кінець лютого - початок березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3997
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Понтит
4050 дн. тому
Все начинается с понтов. Сделайте хоть что-то одно нормальное.
Otrar
4050 дн. тому
Чергова "дєловая газєта на общепанятном язикє", а не на українській мові? Ідіть накуй. Здохнете через півроку, не витримавши конкуренції більш потужних видань. Туди вам і дорога.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду