detector.media
08.04.2013 13:06
Видавництво «Ділова преса країни» запускає щоденну газету «Капитал»

8 квітня видавництво «Ділова преса країни» заявило про початок випуску щоденної ділової газети «Капитал». Про це йдеться у повідомленні прес-служби видавництва.

 

Щоденна газета виходитиме російською мовою на 16 шпальтах і буде включати вибрані статті ділового видання Financial Times. Крім друкованої версії планується також запуск ділового інтернет-порталу capital.ua.

Цільовою читацькою аудиторією газети видавництво «Ділова преса країни» вважає людей, що приймають рішення: топ-менеджери, керівники державних організацій та відомств, а також українські та іноземні інвестори, інвестиційні групи.

 

«Капитал» буде містити всю важливу інформацію, необхідну його аудиторії. Прес-служба особливо підкреслює незалежність видання і його неафільованість з будь-якими фінансово-промисловими групами і політичними організаціями, що повинно дозволити подавати незалежний і об'єктивний погляд на події.

 

Основа «Капиталу» - аналітичні статті про бізнес, фінанси, економіку, політику в Україні та світі. Видання прагне розповісти про події, аналізувати тенденції, будувати на їх основі прогнози. Однією зі складових «Капиталу» стане розділ «Коментарі та думки», в якому власні і запрошені колумністи дадуть ексклюзивний погляд на події, що відбуваються.

 

Позицію шеф-редактора, який курує газету, глянцеві додатки, а також сайт capital.ua, зайняв Олександр Бердинських. Раніше він працював шеф-редактором ІА «Українські новини», був головним редактором щоденної ділової газети «Экономические известия», брав участь у запуску журналу «ДеньгиUA».

 

«Щоденні ділові газети сьогодні мають серйозні перспективи. Незважаючи на те, що читачі пересичені всілякою інформацією, якісного контенту катастрофічно не вистачає. Ділова аудиторія відчуває потребу в аналітиці, що допомагає приймати рішення. Упевнений, ми зможемо запропонувати дійсно унікальні матеріали», - зазначив Олександр Бердинських.

 

Редакцію щоденної газети «Капитал» очолив Олексій Непомнящий, який раніше працював в російській газеті «Ведомости», а також у видавничому домі «Коммерсант», журналі SmartMoney, проекті Slon.ru.

 

Видавництво «Ділова преса країни» повідомляє також про ліцензійну угоду з видавництвом The Financial Times Ltd. Згідно з умовами цієї угоди, «Капитал» буде публікувати обрані матеріали Financial Times.

 

«На наш погляд, на ринку ділових ЗМІ України існує дефіцит якісних ділових видань, хоча потреба в аналітиці, фінансових та економічних новинах дуже велика, і зростає з кожним днем. Маючи можливість публікувати статті Financial Times, ми задаємо для "Капіталу" високий стандарт якості», - сказав директор видавництва «Ділова преси країни»  Ілля Чудновський.

 

«У Financial Times понад 80 медіа-клієнтів по всьому світу, яким надана ліцензія на публікацію певної кількості статей FT для надання міжнародного погляду на події. Ми раді мати такого клієнта як "Ділова преса країни"», - сказав Каспар де Боно, керуючий директор B2B Financial Times Ltd.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що вихід першого числа нової щоденної ділової газети «Капитал» заплановано на кінець лютого - початок березня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY