ZIK оновив програми «Чвертка з перцем» та «Твоє бачення»

29 Березня 2013
6494
29 Березня 2013
15:36

ZIK оновив програми «Чвертка з перцем» та «Твоє бачення»

6494
ZIK оновив програми «Чвертка з перцем» та «Твоє бачення»

Телеканал ZIK  оновив дві програми - сатиричну «Чвертку з перцем» та інтерактивну «Твоє бачення». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Оновлений випуск сатиричної програми «Чвертка з перцем» вийде в ефір 31 березня, її вестиме оновлений склад ведучих. До попереднього ведучого пана Марциняка приєднаються львівські «батяри» Доцик та Шльома, ведучі програми «Двоє з перцем» на радіостанції «Львівська хвиля».

 

Програма з гумором розповідатиме про найбільш значущі події тижня. «Доцик, Шльома і пан Марциняк не оминуть увагою жодної події у світі, в Україні чи у Львові, що вартувала б файного галицького жарту. Львівські батяри почитають районну пресу, бо де ще, як не в «районках» найсильніше відчутний пульс провінційного галицького життя?», - йдеться у повідомлені прес-служби.

 

Півгодинна програма виходитиме щонеділі о 21.50.

 

23 березня в ефірі телеканалу ZIK вийшов перший випуск оновленої інтерактивної програми «Твоє бачення».

 

Як повідомила «Детектор медіа» Ольга Проць, піар-директор каналу, у програми змінився не лише зовнішній вигляд, а й наповнення: «Раніше програма висвітлювала лише серйозні теми- комунальне господарство, інфраструктуру, проблеми конкретних будинків, вулиць.В оновленій версії «Твого бачення» будуть показувати і сатиричні та іронічні сюжети, які знімають глядачі програми».

 

Ведуча програми Оксана Маруняк переконана, що такі зміни підуть програми на краще: «Досить показувати лише погане! Раніше ми тицяли пальцем на кожен незакритий люк і нелатаний дах, а тепер хочемо ще й тішити глядачів цікавими роликами. Проблемні відео без уваги не залишимо, ми просто "приправимо" їх іронією та сарказмом».

 

Також у повідомлені прес-служби вказано, що щомісяця телеканал даруватиме телефон автору відео, яке збере найбільшу кількість переглядів.

 

Програма «Твоє бачення» має свої сторінки в соцмережах «ВКонтакте» та Facebook. Своє відео чи фото глядачі зможуть надсилати на електронну скриньку телеканалу.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6494
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду