detector.media
29.03.2013 15:36
ZIK оновив програми «Чвертка з перцем» та «Твоє бачення»
ZIK оновив програми «Чвертка з перцем» та «Твоє бачення»

Телеканал ZIK  оновив дві програми - сатиричну «Чвертку з перцем» та інтерактивну «Твоє бачення». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Оновлений випуск сатиричної програми «Чвертка з перцем» вийде в ефір 31 березня, її вестиме оновлений склад ведучих. До попереднього ведучого пана Марциняка приєднаються львівські «батяри» Доцик та Шльома, ведучі програми «Двоє з перцем» на радіостанції «Львівська хвиля».

 

Програма з гумором розповідатиме про найбільш значущі події тижня. «Доцик, Шльома і пан Марциняк не оминуть увагою жодної події у світі, в Україні чи у Львові, що вартувала б файного галицького жарту. Львівські батяри почитають районну пресу, бо де ще, як не в «районках» найсильніше відчутний пульс провінційного галицького життя?», - йдеться у повідомлені прес-служби.

 

Півгодинна програма виходитиме щонеділі о 21.50.

 

23 березня в ефірі телеканалу ZIK вийшов перший випуск оновленої інтерактивної програми «Твоє бачення».

 

Як повідомила «Детектор медіа» Ольга Проць, піар-директор каналу, у програми змінився не лише зовнішній вигляд, а й наповнення: «Раніше програма висвітлювала лише серйозні теми- комунальне господарство, інфраструктуру, проблеми конкретних будинків, вулиць.В оновленій версії «Твого бачення» будуть показувати і сатиричні та іронічні сюжети, які знімають глядачі програми».

 

Ведуча програми Оксана Маруняк переконана, що такі зміни підуть програми на краще: «Досить показувати лише погане! Раніше ми тицяли пальцем на кожен незакритий люк і нелатаний дах, а тепер хочемо ще й тішити глядачів цікавими роликами. Проблемні відео без уваги не залишимо, ми просто "приправимо" їх іронією та сарказмом».

 

Також у повідомлені прес-служби вказано, що щомісяця телеканал даруватиме телефон автору відео, яке збере найбільшу кількість переглядів.

 

Програма «Твоє бачення» має свої сторінки в соцмережах «ВКонтакте» та Facebook. Своє відео чи фото глядачі зможуть надсилати на електронну скриньку телеканалу.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY