Євген Дубогриз став першим заступником головного редактора «Forbes Україна»

Євген Дубогриз став першим заступником головного редактора «Forbes Україна»

27 Березня 2013
8305
27 Березня 2013
13:40

Євген Дубогриз став першим заступником головного редактора «Forbes Україна»

8305
Євген Дубогриз став першим заступником головного редактора «Forbes Україна»
Євген Дубогриз став першим заступником головного редактора «Forbes Україна»

Першим заступником головного редактора журналу та сайту «Forbes Україна» став Євген Дубогриз. Про це повідомляє прес-служба сегменту ділових медіа UMH group (УМХ), до складу якого входить український Forbes.

 

Це нова посада, яку вирішили створити у зв'язку з об'єднанням редакцій сайту і журналу. Пан Дубогриз відповідатиме за організацію роботи об'єднаної редакції та курируватиме блок «Індустрія» у журналі й на сайті Forbes.ua.

 

Рік тому видавництво «Економіка» оголосило про призначення Євгена Дубогриза на посаду головного редактора інтернет-видання «Дело.ua». Але головредом він так і не став: видавництво вирішило відмовитися від його послуг.

 

Останнім часом Євген Дубогриз був менеджером з корпоративних комунікацій групи «Метінвест», із грудня минулого року виконував обов'язки керівника прес-служби групи. З 2007 по 2012 рік він працював у інвестиційному бізнесі на позиціях старшого аналітика та начальника аналітичного департаменту низки інвестбанків і консалтингових компаній, включаючи DCH Investment Management, BG Capital і CFS Advisors.

 

З 2003 по 2007 рік працював у медіа: обіймав посаду редактора відділу економіки та фінансів у тижневику «Контракти» та інтернет-газеті «Контекст».

 

У 2009 році агентство Thomson Reuters назвало Євгена Дубогриза найкращим інвестиційним аналітиком Центральної та Східної Європи в категорії «Гірничо-металургійний комплекс» за підсумками дослідження Thomson Extel.

 

Євген Дубогриз за освітою економіст: закінчив Києво-Могилянську академію за фахом «Економіка», а також Київську школу економіки (KSE).

 

Нагадаємо, керівником об'єднаної редакції журналу та інтернет-видання Forbes є Володимир Федорин. Заступники головного редактора журналу - Борис Давиденко і Наталія Задерей, в. о. головного редактора інтернет-видання - Олександр Рубан, шеф-редактор інтернет-видання - Юрій Аксьонов, заступники головного редактора інтернет-видання - Олександр Акименко і Катерина Коберник.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8305
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду