Чоловічий онлайн-глянець MPORT відкрив свій онлайн-кінотеатр

26 Березня 2013
7148
26 Березня 2013
16:38

Чоловічий онлайн-глянець MPORT відкрив свій онлайн-кінотеатр

7148
Чоловічий онлайн-глянець MPORT відкрив свій онлайн-кінотеатр

Український інтернет-журнал MPORT  відкрив власний онлайн-кінотеатр «Чоловіче кіно», про це повідомляє прес-служба UnitedOnlineVentures.

 

У прес-релізі компанії вказано, що завдяки партнерству з відеосервісом oll.tv глядачі онлайн-кінозалу  зможуть безкоштовно дивитися ліцензовані чоловічі фільми та серіали у HD-якості.

 

В онлайн-кінотеатрі сьогодні доступно вже більше сотні фільмів, їх кількість щоденно поповнюється.  

 

Головний редактор MPORTСергій Довгаль задоволений новим проектом і вважає, що онлайн-кінотеатр  саме те, чого не вистачало читацькій аудиторії інтернет-журналу: «Гарне чоловіче кіно - кращий спосіб розслабитися, відпочити від офісних проблем, важкої роботи або постійної «чорнухи » в новинах. Тепер ми можемо радувати українських чоловіків на їх території - біля їхнього улюбленого монітору комп'ютера».



Сайт входить до інтернет холдингу UnitedOnlineVentures.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7148
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду