З 29 березня запитуйте в кіосках преси новий Маршрут №1. Тема випуску — «Мій дім. Фортеця»

26 Березня 2013
5145
26 Березня 2013
15:01

З 29 березня запитуйте в кіосках преси новий Маршрут №1. Тема випуску — «Мій дім. Фортеця»

5145
ПРЕС-РЕЛІЗ
З 29 березня запитуйте в кіосках преси новий Маршрут №1. Тема випуску — «Мій дім. Фортеця»

29 травня в Музеї бібліотеки президента Джона Ф. Кеннеді в Бостоні відбудеться урочиста церемонія вручення найпрестижнішої нагороди в галузі архітектури -Прітцкерівської премії.  Спеціальну бронзову медаль і чек на 100 тисяч доларів цього року отримає 71-річний японець Тойо Іто (Toyo Ito). Прітцкерівська премія вручається з 1979 року. Її володарями в різні роки ставали Френк Гері, Оскар Німейєр, Рем Колхас, Заха Хадід. У 2012 році премія була присуджена китайцю Ван Шу. Більше про володарів архітектурного аналогу Нобелівської премії, про їх дивовижні роботи і не тільки, Ви зможете дізнатися, придбавши вже цієї п'ятниці новий випуск Маршруту №1.

 

Відповідно до генерального плану, фундаментальною темою сьомого номеру є «МІЙ ДІМ. ФОРТЕЦЯ». У легкому, але нелегковажному стилі ми пропонуємо нашим читачам по-новому переосмислити свій життєвий простір. 

 

Звичайно, про те, як має виглядати дім, кожен має своє уявлення. І, як кажуть, про смаки не сперечаються. Але... Насправді, облаштування особистого життєвого простору  це - ціле мистецтво, якому, мабуть, стільки ж років, скільки й першим людським поселенням на Землі. Про облаштування житла, сучасну архітектуру, біди та принади сучасного міського краєвиду читач, який придбає сьомий Маршрут №1, дізнається  з ексклюзивного інтерв'ю київського архітектора, дизайнера інтер'єрів і декоратора Віри Титової.

 

Що у оселях послів зроблено руками їхніх господарів; секрети найнезвичайніших домашніх бібліотек; поради українських дизайнерів у яких капцях сьогодні «модно» ходити вдома; про що можуть «розповісти» помиті вікна та ще багато цікаво, і повірте, несподіваного - ви знайдете на сторінках нового Маршруту.

 

У підсумку, як переконалась команда спеціального архітектурного бюро «Дня», яка працювало на «будівництві» випуску, благодатний будівельний матеріал для створення життєвого простору сучасного українця - переосмислені традиції, природність, екологічність, розумні технології та ... «Найперше, що робить дім домівкою, - душа... Душа дому - в тому, що вона жива, її відчуваєш, коли заходиш у будинок. Особливо це помітно, коли люди з любов'ю ставляться одне до одного...», - пише у свої авторській колонці «головний архітектор» сьомого Маршруту №1 та головний редактор «Дня» Лариса Івшина.

 

Новий номер «Маршрут № 1» запитуйте в кіосках преси з 29 березня. Або ж ви можете отримати кур'єрською доставкою прямо до своєї «Фортеці», зробивши попереднє замовлення за телефон 044-303-96-20, amir@day.kiev.ua.

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба газети «День»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду