Трансляція матчу Польща-Україна майже удвічі підвищила середню частку «Інтера»

25 Березня 2013
5869
25 Березня 2013
16:53

Трансляція матчу Польща-Україна майже удвічі підвищила середню частку «Інтера»

5869
Трансляція матчу Польща-Україна майже удвічі підвищила середню частку «Інтера»

22 березня трансляція футбольного матчу Польща-Україна на телеканалі «Інтер»  взяла рейтинг 8,95%, частка 23,93% за аудиторію 18+, вибірка «50 тис.+».

 

За вибіркою «Вся Україна» показники нижчі - рейтинг 7,96%, частка 22,45%.

 

Матч вийшов у слоті 21.38-23.38. За інформацією каналу, «Інтер» став лідером цього слоту.

 

Таким чином, трансляція майже удвічі перевищила середню частку каналу. Адже «Інтер» минулого тижня 18-24 березня) мав частку 12,53% за «50 тис.+» та 13,76% за «Всією Україною».

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+ (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5869
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Noser
4052 дн. тому
В цьому факті абсолютно немає заслуги Інтера, бо на інших каналах футболу не було. І дивує велика кількість позитивних відгуків, які прийшли за 9 хвилин з 20.16 по 20.25.
какбэ
4053 дн. тому
Это все связано с ребрендингом. Старая команда засиделась в спортредакции,а новая провела такую пиар-акцию,что все любители спорта именно Интер снова смотрят. Это логично
монако
4053 дн. тому
В два раза-єто огромная победа. Но если бы канал не смотрели в принципе,то этого огромного скачка н ебыло бы.
ugo ozls
4053 дн. тому
А все потому,что "Интер" стлаи больше смотреть сйчас.
Cам
4053 дн. тому
Это только начало. дальше телеканал нагодит упущенное за последние пару лет,так как подобралась плеяда серъезных профи на нем
avalon
4053 дн. тому
Так это понятно.Вон новое руководство н аИнтер пришло,и тут же показатели стали рости
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду