Серіали Star Media змагатимуться за перемогу на фестивалі WorldFestHouston

25 Березня 2013
4418
25 Березня 2013
13:46

Серіали Star Media змагатимуться за перемогу на фестивалі WorldFestHouston

4418
Серіали Star Media змагатимуться за перемогу на фестивалі WorldFestHouston

Проекти компанії Star Media потрапили в шорт-лист міжнародного фестивалю  WorldFestHouston. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Серіал  «Ганна Герман»  представлений у номінації  TV Series - Dramatic, а стрічка «1812»  - у номінації TV Series - Documentary.

 

Окрім цього за перемогу у номінації краща жіноча роль змагатиметься Іоанна Моро («Ганна Герман»), а за кращу чоловічу роль - Сергій Маковецький («Справа гастроному № 1»).

 

Прес-служба наголошує, що фільми Star Media беруть участь у конкурсних програмах кінофестивалю у Х'юстоні вже шостий рік поспіль. У 2008 році фільм «Позаземний» отримав найвищу нагороду фестивалю - статуетку REMI. У 2009-му і 2010-му картини «Кілька примарних днів» і «О, щасливчик!» перемогли у категорії «Телевізійний ігровий фільм».

Минулого року фільм «Мільйонер» приніс компанії Star Media золотий приз WorldFest - GOLD REMI Award.

 

Нагадаємо, докудрами Film.ua та Signal Red з циклу «Великі мрійники» «Жюль Верн. Подорож довжиною в життя» та «Вільна енергія Тесли»  також потрапили у шорт-лист WorldFestHouston.

 

WorldFestHouston пройде 12 по 21 квітня у Х'юстоні (США). Результати стануть відомі 20 квітня під час церемонії вручення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4418
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду