detector.media
25.03.2013 13:46
Серіали Star Media змагатимуться за перемогу на фестивалі WorldFestHouston

Проекти компанії Star Media потрапили в шорт-лист міжнародного фестивалю  WorldFestHouston. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Серіал  «Ганна Герман»  представлений у номінації  TV Series - Dramatic, а стрічка «1812»  - у номінації TV Series - Documentary.

 

Окрім цього за перемогу у номінації краща жіноча роль змагатиметься Іоанна Моро («Ганна Герман»), а за кращу чоловічу роль - Сергій Маковецький («Справа гастроному № 1»).

 

Прес-служба наголошує, що фільми Star Media беруть участь у конкурсних програмах кінофестивалю у Х'юстоні вже шостий рік поспіль. У 2008 році фільм «Позаземний» отримав найвищу нагороду фестивалю - статуетку REMI. У 2009-му і 2010-му картини «Кілька примарних днів» і «О, щасливчик!» перемогли у категорії «Телевізійний ігровий фільм».

Минулого року фільм «Мільйонер» приніс компанії Star Media золотий приз WorldFest - GOLD REMI Award.

 

Нагадаємо, докудрами Film.ua та Signal Red з циклу «Великі мрійники» «Жюль Верн. Подорож довжиною в життя» та «Вільна енергія Тесли»  також потрапили у шорт-лист WorldFestHouston.

 

WorldFestHouston пройде 12 по 21 квітня у Х'юстоні (США). Результати стануть відомі 20 квітня під час церемонії вручення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY