«Муратор-Україна» випустив digital-щомісячник Murator на iPad

«Муратор-Україна» випустив digital-щомісячник Murator на iPad

21 Березня 2013
8616
21 Березня 2013
17:23

«Муратор-Україна» випустив digital-щомісячник Murator на iPad

8616
«Муратор-Україна» випустив digital-щомісячник Murator на iPad
«Муратор-Україна» випустив digital-щомісячник Murator на iPad

Видавничий дім «Муратор-Україна» випустив digital-щомісячник будівельного журналу Murator на iPad. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба видавництва.

 

Digital-версія вже доступна всім російськомовним читачам і дає можливість забезпечити читачів сучасним, мультимедійним контентом. Murator iPad-версія - це розширення групи видань Murator, до складу якої входилять друкована версія журналу, версія для e-кіосків, інтернет-сайти: muratordom.com.ua, forum.muratordom.com.ua і proekty.muratordom.com.ua. Українська версія Murator для iPad стартувала майже одночасно з iPad версією польського видання Murator.

 

Головний редактор видання Ірина Волошина переконана, що digital-версія це одна з найкращих можливостей розказати та показати аудиторії про нові технології будівельного ринку.

 

«Незаперечна перевага digital-версії  в порівнянні з друкованою - це перегляд галерей - безлічі варіантів застосування того чи іншого продукту або технологічного рішення. Вподобану тематику можна розглядати практично нескінченно. Посилання та переходи на нові сторінки і в інші розділи налаштовані таким чином, що читач має можливість переглянути ще більше інформації з конкретного питання. Особливо це стосується величезної кількості інтер'єрних рішень, які можна розглядати годинами, вибираючи відповідний для конкретного випадку варіант», - вневнена пані Волошина.

 

Нагадаємо, «Муратор-Україна» - дочірня компанія польського MURATOR - вийшов на український ринок 2008 року із виданнями будівельної тематики.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8616
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду