detector.media
21.03.2013 17:23
«Муратор-Україна» випустив digital-щомісячник Murator на iPad
«Муратор-Україна» випустив digital-щомісячник Murator на iPad

Видавничий дім «Муратор-Україна» випустив digital-щомісячник будівельного журналу Murator на iPad. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба видавництва.

 

Digital-версія вже доступна всім російськомовним читачам і дає можливість забезпечити читачів сучасним, мультимедійним контентом. Murator iPad-версія - це розширення групи видань Murator, до складу якої входилять друкована версія журналу, версія для e-кіосків, інтернет-сайти: muratordom.com.ua, forum.muratordom.com.ua і proekty.muratordom.com.ua. Українська версія Murator для iPad стартувала майже одночасно з iPad версією польського видання Murator.

 

Головний редактор видання Ірина Волошина переконана, що digital-версія це одна з найкращих можливостей розказати та показати аудиторії про нові технології будівельного ринку.

 

«Незаперечна перевага digital-версії  в порівнянні з друкованою - це перегляд галерей - безлічі варіантів застосування того чи іншого продукту або технологічного рішення. Вподобану тематику можна розглядати практично нескінченно. Посилання та переходи на нові сторінки і в інші розділи налаштовані таким чином, що читач має можливість переглянути ще більше інформації з конкретного питання. Особливо це стосується величезної кількості інтер'єрних рішень, які можна розглядати годинами, вибираючи відповідний для конкретного випадку варіант», - вневнена пані Волошина.

 

Нагадаємо, «Муратор-Україна» - дочірня компанія польського MURATOR - вийшов на український ринок 2008 року із виданнями будівельної тематики.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY