Порівняльні таблиці до законопроектів про внесення змін до Закону України «Про рекламу»

13 Листопада 2006
6330
13 Листопада 2006
10:14

Порівняльні таблиці до законопроектів про внесення змін до Закону України «Про рекламу»

6330
Порівняльна таблиця до проекту Закону про внесення змін і доповнень до Закону України «Про рекламу»
Порівняльні таблиці до законопроектів про внесення змін до Закону України «Про рекламу»

Пояснення до порівняльної таблиці до проекту Закону про внесення змін і доповнень до Закону України «Про рекламу»

 

 

У першій колонці таблиці ви знайдете сьогодні діючий Закон України «Про рекламу», який був прийнятий у новій редакції у 2003 році.

 

У другій колонці таблиці: тексти законопроектів Народних депутатів М. Томенка та Б. Беспалого, які були прийняті Верховною Радою за основу (І читання) 20 жовтня 2006 року. Верховна Рада доручила Комітету з питань свободи слова та інформації звести ці два законопроекти в один, та подати його на розгляд у другому читанні.

 

У третій колонці таблиці ви знайдете пропозиції робочої групи Народних депутатів, які зараз працюють над зведенням в єдиний документ проектів М. Томенка та Б. Беспалого. Ці пропозиції у разі затвердження їх комітетом будуть становити текст майбутнього єдиного законопроекту до другого читання.

Повний текст пояснень читайте у докладеному файлі 1_pojasnennia.doc(41984 bytes)


Таблиця законопроект
ів, які стосуються реклами та спонсорства алкоголю і тютюну на ТБ станом на 31.10.2006 р. 1_tablycia_zakon.doc(44032 bytes)

Порівняльна таблиця до  проекту Закону про внесення змін і доповнень до Закону України “Про рекламу” 1_tablycia.doc(156672 bytes)



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду