Нацрада встановила єдиний розмір візуальних позначок

19 Липня 2004
1196
19 Липня 2004
17:49

Нацрада встановила єдиний розмір візуальних позначок

1196
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення
Нацрада встановила єдиний розмір візуальних позначок
Рішення №832 від 14. 07.2004р. Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення

Рішення №832 від 14. 07.2004р.

Заслухавши інформації контрольно-аналітичного відділу про ситуацію щодо запровадження телекомпаніями України візуальних позначок класифікації кіновідеопродукції залежно від аудиторії, на яку вона розрахована, керуючись статтею 21 Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення", Національна рада

вирішила:

1. Внести доповнення до Системи візуальних позначок класифікації кіновідеопродукції залежно від аудиторії, на яку вона розрахована, щодо встановлення єдиного розміру візуальних позначок.

" Єдиний розмір візуальних позначок повинен складати: висота чи діаметр позначки - 5 % від висоти кадру телевізійного зображення, або 31 рядок телевізійного растру.

" Візуальна позначка повинна бути суцільно зафарбована.

" Єдиний розмір візуальних позначок запровадити на екранах з 1 серпня 2004 р.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1196
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду