Збільшено дозволену частку іноземного капіталу в статутному фонді інформагентств

15 Грудня 2003
1165
15 Грудня 2003
11:23

Збільшено дозволену частку іноземного капіталу в статутному фонді інформагентств

1165
11 грудня 2003 року Верховна Рада України ухвалила Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про інформаційні агентства" Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про інформаційні агентства"
Збільшено дозволену частку іноземного капіталу в статутному фонді інформагентств
Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

І. Внести до Закону України “Про інформаційні агентства” (Відомості Верховної Ради України, 1995р., № 13 ст.83) такі зміни:

1.Статтю 9 викласти у такій редакції:

“Стаття 9. Право на заснування інформаційних агентств

Право на заснування інформаційного агентства в Україні належить громадянам та юридичним особам України. Іноземці та іноземні юридичні особи мають право бути співзасновниками інформаційних агентств України.

Забороняється створення і діяльність інформаційних агентств, у статутному фонді яких сукупна частка, що належить іноземцям та/або іноземним юридичним особам, становить більш як 35 відсотків.

2. Статтю 10 виключити.

3. Частину четверту статті 12 викласти у такій редакції:

“Державна реєстрація іноземних інвестицій у інформаційні агентства здійснюється відповідно до порядку, встановленого законодавством України“.

4. У пункті 1 частини першої статті 13 слова “(для громадян)” замінити словами “(для фізичних осіб”.

П.Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду