Запроваджено державну премію в галузі інформаційної діяльності

29 Листопада 2003
1057
29 Листопада 2003
16:59

Запроваджено державну премію в галузі інформаційної діяльності

1057
Постанова від 26 листопада 2003 р. № 1832 "Про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності" Постанова від 26 листопада 2003 р. № 1832 "Про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності".
Запроваджено державну премію в галузі інформаційної діяльності
Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Прийняти пропозицію Державного комітету телебачення і радіомовлення та Національної спілки журналістів про встановлення премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

2. Установити, що до дня народження Івана Франка – 2 серпня щороку присуджуються чотири премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності у розмірі 2000 гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на ці цілі у державному бюджеті Державному комітетом телебачення і радіомовлення.

Премія присуджується комітетом, що діє на громадських засадах, до складу якого входять представники Державного комітету телебачення і радіомовлення, Міністерства культури і мистецтв, Міністерства освіти і науки, Національної академії наук, Академії мистецтв, Національної спілки журналістів та інших творчих спілок.

3. Державному комітетові телебачення і радіомовлення за погодженням з Міністерством культури і мистецтв, Національною спілкою журналістів протягом двох місяців затвердити положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності, комітет з її присудження та склад цього комітету.

Прем’єр-міністр України В.Янукович
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1057
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду