6 березня – підсумки дня

7 Березня 2008
10400
7 Березня 2008
17:03

6 березня – підсумки дня

10400
6 березня – підсумки дня

У порівнянні з 5 березня частка «Інтера» впала на 0,71 в. п., а частка «1+1», навпаки, зросла на 0,85 в. п. Новий канал знову посів перше місце поміж каналів другого ешелону. Його частка зросла на 0,04 в. п., тоді як частка ICTV впала на 0,3 в. п. Показники СТБ залишилися практично незмінними, а показники каналу «Україна» впали на 0,12 в. п.

 

Частка каналу ТЕТ зросла на 0,24 в. п., а частка НТН – на 0,19 в. п. Показники Першого каналу (Росія) залишилися практично незмінними, а частка 5-го каналу впала на 0,34 в. п.

Частка серіалу «Зачароване кохання» на «Інтері» впала на 3,25 в. п. у порівнянні з попереднім днем. Також дещо зменшилися показники серіалу «Вогонь кохання». Краще дивилися «Серцю не накажеш» на «Плюсах», а інтерес до «Тихого Дону» навпаки зменшився.

Таблиця у повний розмір

Покращилися показники «Вулиці розбитих ліхтарів» на ICTV. Частка серіалу зросла на 1,07 в. п. Проте значно впав інтерес до програми «Надзвичайні новини». Її частка впала на 2,58 в. п.

Таблиця у повний розмір

Стара панель відповідає показникам за містами 50+ у новій панелі, нова ж панель включає в себе дані за містами 50+ та 50-.

Всі дані у таблицях – GfK Ukraine, аудиторія 18+.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10400
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду