21 лютого – підсумки дня

22 Лютого 2008
11099
22 Лютого 2008
17:25

21 лютого – підсумки дня

11099
21 лютого – підсумки дня
У порівнянні з попереднім днем частка «Інтера» залишилася практично незмінною, а частка «1+1» зменшилася на 1,3 відсоткового пункту.
 
ICTV знову повернув собі лідерські позиції серед каналів другого ешелону. Його частка зросла на 0,86 в. п. Частка СТБ зросла на 1,67 в. п., а частка Нового каналу впала на 0,44 в. п. Помітно погіршилися показники каналу «Україна». Його частка впала на 1,9 в. п.
 
Частка НТН зросла на 0,46 в. п., а частка ТЕТ впала 0,19 в. п. Показники Першого каналу (Росія) дещо впали. В топ-десятку найкращих каналів знову повернувся 5 канал
Серіал «Тетянин день», який вийшов на фінішну пряму, продовжує тримати рекордні показники. Залишається досить високим інтерес до інформаційних програм. Частки програм «Подробиці» та «Новини» на «Інтері» збільшилися на 0,58 та 0,33 в. п. відповідно. Показники топових програм на «1+1» суттєво не змінилися.
Частка програми «Надзвичайні новини» на ICTV зросла на 1,53 в. п. Проте зменшився інтерес до інших інформаційних програм каналів другого ешелону. Частка «Фактів» на ICTV впала на 1,66 в. п., а частка програми «Вікна-новини» на СТБ – на 1,53 в. п.
Стара панель відповідає показникам за містами 50+ у новій панелі, нова ж панель включає в себе дані за містами 50+ та 50-.
 
Всі дані у таблицях – GfK Ukraine, аудиторія 18+.
 
Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду