18 лютого – підсумки дня

20 Лютого 2008
11282
20 Лютого 2008
13:08

18 лютого – підсумки дня

11282
18 лютого – підсумки дня

У порівнянні з середніми показниками минулого тижня в цей день частка «Інтера» впала на 2,04 в. п., а частка «1+1», навпаки, зросла на 1,9 в. п.

 

Розподіл позицій серед каналів другого ешелону у порівнянні з попереднім тижнем не змінився. Частка ICTV зросла на 0,59 в. п. Частки СТБ та Нового каналу залишилися практично незмінними.

 

Помітно погіршилися показники каналу НТН. Його частка була на 0,37 в. п. меншою, ніж середні показники минулого тижня. Проте в цей день суттєво покращилися показники Першого національного та ТЕТ. Їх частки зросли на 0,42 та на 0,43 в. п. відповідно.

Таблиця у повний розмір

Програма «Чекай на мене. Україна» мала кращі показники, ніж на минулому тижні. Її частка зросла на 1,57 в. п. Частка російської версії програми залишилася практично незмінною.

Таблиця у повний розмір

Новий серіал на ICTV «Вікінг» мав гірші показники, ніж «Останній бій майора Пугачова», котрий раніше демонстрували в цьому слоті. Крім того, знову в топ-10 повернувся серіал «Кадети», повторний показ якого в цьому році розпочав Новий канал.

Таблиця у повний розмір

Стара панель відповідає показникам за містами 50+ у новій панелі, нова ж панель включає в себе дані за містами 50+ та 50-.

Всі дані у таблицях – GfK Ukraine, аудиторія 18+.


Наталія Данькова, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду