15 лютого – підсумки дня

19 Лютого 2008
10473
19 Лютого 2008
13:39

15 лютого – підсумки дня

10473
15 лютого – підсумки дня

У порівнянні з 14 лютого частка «Інтера» зросла на 2,29 відсоткового пункту, а частка «1+1» впала на 0,95 в. п. 

ICTV повернув собі позиції найкращого каналу другого ешелону. Його частка зросла на 1,13 в. п. у порівнянні з попереднім днем. Це більше, ніж показники каналу минулої п’ятниці. Частки Нового каналу та СТБ зменшилися на 0,27в. п. та 0,66 в. п. відповідно. Показники каналу «Україна» незначно покращилися.
 
Дещо поліпшилися показники каналів НТН та ТЕТ. Їх частки зросли на 0,24 та 0,09 в. п. відповідно. Помітно впали показники Першого каналу (Росія).
У п’ятницю серіал «Тетянин день» продовжував утримувати рекордну частку – 45,92%. Проте у порівнянні з попереднім днем помітно погіршилися показники теленовели «Вогонь кохання». Її частка впала на 2,3 в. п.
 
Частка ток-шоу «Свобода Савіка Шустера» на «Інтері» становила 38,1% за аудиторією 18+ і 20% за 14-49. Як повідомляє прес-служба телеканалу, це найкращий результат за всю історію програми. 
Програма «Голі та смішні», прем’єра якої відбулася на минулому тижні, продовжує нарощувати показники. У порівнянні з попередньою п’ятницею його частка зросла на 3,04 в. п. Якщо на минулому тижні її дивилися переважно у маленьких містах, то цього разу нею зацікавилися глядачі міст із населенням більше 50 тисяч. Також покращилися показники програми «Ти не повіриш!». Її частка зросла на 1,83 в. п.
Стара панель відповідає показникам за містами 50+ у новій панелі, нова ж панель включає в себе дані за містами 50+ та 50-.
Всі дані у таблицях – GfK Ukraine, аудиторія 18+.

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду