5 лютого – підсумки дня

6 Лютого 2008
12979
6 Лютого 2008
13:36

5 лютого – підсумки дня

12979
5 лютого – підсумки дня

У порівнянні з попереднім днем частка «Інтера» впала на 2,87 відсоткового пункту, а частка «1+1» зросла на 0,46 в.п.

 

Частка ICTV впала на 0,16 в.п., тоді як показник Нового каналу помітно зріс – на 1,08 в.п. Також трохи зросли частки СТБ та телеканалу «Україна». Покращилися й показники Першого національного, який випередив 5 канал.

У порівнянні з попереднім днем трохи впали показники серіалів на «Інтері». Зокрема, частка теленовели «Вогонь кохання» зменшилася на 4,21 в.п., а серіалу «Захист Красіна» – на 1,7 в.п. За рахунок того, що цього дня серіал «Закон та порядок» на «Плюсах» почали активніше дивилися не тільки в маленьких, але й у великих містах, його частка помітно покращилася.

Серіал «Під ливнем пуль», яким ICTV замінив у слоті «Спецназ по російські – 2», продовжує тримати високі показники і залишається найкращою програмою дня серед каналів другого ешелону. Хоча у порівнянні з понеділком його частка дещо впала. Причому, краще його дивляться у великих містах. Також у порівнянні з попереднім днем дещо зросла частка «Надзвичайних новин» та програми «Факти».

 

Крім того, у вівторок добре дивилися новини на СТБ та каналу «Україна».

Таблиця у повний розмір

Стара панель відповідає показникам за містами 50+ у новій панелі, нова ж панель включає в себе дані за містами 50+ та 50-.


Всі дані у таблицях – GfK Ukraine, аудиторія 18+.


Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12979
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду