«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної аудиторії

«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної аудиторії

22 Жовтня 2024
479
22 Жовтня 2024
15:18

«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної аудиторії

479
1+1 mediа як мультимедійна компанія продовжує виходити за межі класичного телебачення, експериментувати, шукати нові методи та майданчики для взаємодії з аудиторією — як в Україні, так і за її межами.
«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної аудиторії
«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної аудиторії

І вже в усьому світі запрацював 1+1 Worldwide — застосунок, в якому до цілодобового перегляду на безоплатній основі будуть доступні тематичні FAST-канали 1+1 News і 1+1 Travel англійською й іспанською мовами.

1+1 News — це телеканал, програмне наповнення якого складатимуть документальні проєкти про Україну, епізоди, що розвінчують історичні міфи не лише стосовно України, а і решти світу, репортажі військкорів про актуальні події з передової, інтервʼю з впливовими людьми й політиками тощо. Контент каналу частково озвучено або вироблено англійською мовою, інша частина виходитиме з англійськими субтитрами. Крім цього, щодві години на каналі виходитимуть актуальні новини дня, а також підсумкові вечірні випуски новин та щопонеділка - випуск з підсумками попереднього тижня, даючи актуальну добірку новин з України й світу.

1+1 Travel — це телеканал, разом з яким глядач мандруватиме найвіддаленішими точками планети, познайомиться з невідомими, часом фантастичними традиціями, ритуалами, а також проживатиме неймовірні пригоди через екран гаджета. Іноземний глядач зможе побачити світ з іншого ракурсу завдяки справжній зірці українського телебачення — праймовому шоу з майже 15-річною історією «Світ навиворіт», незмінним ведучим й автором якого є Дмитро Комаров. Канал мовитиме іспанською мовою з можливістю увімкнути англійські субтитри.

«Непрості часи спонукають до пошуку нових рішень у взаємодії з авдиторією, а також майданчиків, через які ми можемо комунікувати з нею. Маючи велику кількість унікального, якісного й важливого в контексті повномасштабного вторгнення контенту для світу — ми шукали способи, яким чином його можна дистрибутувати, аби це приносило користь і компанії, і державі загалом. Тож 1+1 Worldwide — амбітний проєкт з потужною метою — через контент знайомити англомовний й іспаномовний світи з українською культурою, ідентичністю та поглядами. На це є великий запит, тож, сподіваємося, що все вдасться», — прокоментував Олександр Ремезовський, керівник Департаменту міжнародної дистрибуції 1+1 media.

Переглядати контент 1+1 Worldwide безоплатно можна через будь-які гаджети, що мають доступ до інтернету, завантаживши спеціальний додаток на портативний пристрій чи SMART TV й за бажанням авторизувавшись. Окрім двох FAST-каналів 1+1 News й 1+1 Travel, користувачі матимуть доступ до VOD бібліотеки різножанрового  контенту.

У партнерстві з OTTera, надійним американським провайдером послуг, що спеціалізується на розробці OTT додатків і FAST-каналів, 1+1 media забезпечить винятковий досвід перегляду. OTTera, відома своєю експертизою у сфері глобальної дистрибуції та монетизації контенту й стали основним технічним партнером 1+1 media в цьому проєкті.

Коментуючи партнерство, Стівен Л. Ходж, генеральний директор OTTera, сказав:

«Ми раді співпрацювати з 1+1 media, щоб поширювати їхній найкращий контент на світову аудиторію за допомогою нашої white-label OTT-платформи. Ця співпраця відображає наше спільне прагнення до інновацій та доступних розваг. Експертиза OTTera допоможе 1+1 media розширити свою присутність на міжнародному ринку та скористатися перевагами зростаючого ринку FAST-каналів. Ми пишаємося тим, що підтримуємо Україну в ці складні часи, поширюючи їхній контент та новини по всьому світу, щоб тримати аудиторію в курсі подій».

Першим дистриб’ютором каналів в мережі 1+1 Worldwide став ROKU — найбільший провайдер ТБ-технологій у країнах Північної та Південної Америки, через який іноземні глядачі зможуть отримати доступ до додатка. Окрім цього, FAST-платформа ROKU Channel невдовзі також пропонуватиме канали 1+1 News та 1+1 Travel серед інших. Додаток буде доступний тільки в межах території розповсюдження ROKU, проте вже доступна вебверсія сервісу за цим посиланням без обмежень за територією. 

Команда міжнародної дистрибуції 1+1 media разом з OTTera розпочали активний процес дистрибуції каналів та додатку на глобальному рівні.

В 1+1 media зазначають, що будуть відстежувати вподобання аудиторії й відгук на той чи інший контент, аби зберігати зацікавленість і пропонувати персоналізований підхід до перегляду. 

Ознайомитися з Політикою конфіденційності й дізнатися додаткову інформацію про проєкт можна на сайті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
479
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду