Нацрада зареєструвала 466 онлайн-медіа, з них 19 — телеграм-канали

Нацрада зареєструвала 466 онлайн-медіа, з них 19 — телеграм-канали

12 Липня 2024
693
12 Липня 2024
12:52

Нацрада зареєструвала 466 онлайн-медіа, з них 19 — телеграм-канали

693
Також учора до зареєстрованих онлайн-медіа додалися ще 25 нових, рішення по яких ще готуються.
Нацрада зареєструвала 466 онлайн-медіа, з них 19 — телеграм-канали
Нацрада зареєструвала 466 онлайн-медіа, з них 19 — телеграм-канали

За весь час після прийняття закону «Про медіа» Нацрада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала 466 онлайн-медіа. Про це «Детектору медіа» повідомив заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль.

Серед зареєстрованих онлайн-медіа наразі є 19 телеграм-каналів. Окрім них, станом на 1 липня 2024 року Нацрада зареєструвала:

вебсайти — 263;
фейсбук-сторінки — 31;
ютуб-канали — 41;
акаунти в інстаграмі — 17;
в тіктоку — 6;
в мережі Х — 5;
у вотсапі — 2;
у вайбері — 1;
в лінкедіні — 1.

11 липня під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення до раніше зареєстрованих онлайн-медіа додали ще 25 нових.

Серед них — 8 вебсайтів, 5 публічних сторінок у соціальних мережах, 5 порталів новин, 2 інформаційно-аналітичних портали, 1 телеграм-канал і 1 канал у відеохостингу YouTube, 1 інтернет-видання, 1 інформаційний медіаблог та 1 портал.

Проте щодо цих медіа, за словами Валентина Коваля, ще готуються рішення до підписання і публікації. До моменту публікації вони не набули сили.

Нагадаємо, в червні Нацрада зареєструвала новий канал «Невигадані історії», а також NIKI Kids, NIKI Junior та Music Box Classic. Перед цим до реєстрації долучились «Свідомі. Медіа», «Харків сьогодні», «Літературна Україна» та сім лінійних каналів.

Фото: Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
693
Читайте також
12.07.2024 12:11
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду