«Детектор медіа» запустив новий проєкт — медіатаблоїд «Антоніна»

«Детектор медіа» запустив новий проєкт — медіатаблоїд «Антоніна»

10 Квітня 2024
2490
10 Квітня 2024
09:00

«Детектор медіа» запустив новий проєкт — медіатаблоїд «Антоніна»

2490
Таблоїд писатиме про телевізійний контент, медійні проєкти в соцмережах та життя медійників.
«Детектор медіа» запустив новий проєкт — медіатаблоїд «Антоніна»
«Детектор медіа» запустив новий проєкт — медіатаблоїд «Антоніна»

Сьогодні, 10 квітня, до групи онлайн-видань «Детектора медіа» доєднується наш новий проєкт — медіатаблоїд «Антоніна». Він писатиме в іронічно-лайтовому форматі про телевізійний контент і нові проєкти медійників у соцмережах, про життя самих медійників.

Головна редакторка нового сайту — артоглядачка, телеведуча Лєна Чиченіна — так пояснила його назву: 

«Я, як і багато наших медійників, дуже любила читати “Дусю”. І мені її сильно бракувало, бо хотілося читати не лише серйозні матеріали про нашу медіатусовку, але і щось більш фривольне та іронічне. Ба навіть скандальне. Тим паче, інформаційних приводів усі ці роки було мільйон. 

Коли в “Детекторі” вирішили знову запустити медіатаблоїд і довірити його мені — разом із несамовитою радістю прийшло відчуття глухого кута. Бо треба було вигадати назву, до чого у мене не те що б був талант. Але якось у розмові з сестрою ми випадково згадали знаменитий мем про домогосподарку Антоніну — і сталося бінго.

Хто ж як не Антоніна постійно дивиться різні серіали, телешоу і готова ділитися з іншими переглянутим. Проте це зовсім не та Антоніна, про яку заведено зневажливо говорити в медійних колах. Вона сама колись працювала на телебаченні, а зараз дивиться його з дуже специфічним задоволенням, яке ідеально вписується у слово “кринж”. І її головна мета — розповісти тим, хто не дивиться тєлік, що ж там нині відбувається. А надмета — спробувати зробити його кращим».

Наталія Лигачова, шефредакторка «Детектора медіа»: «Я тішуся, що ми запускаємо таблоїдний проєкт “Антоніна”. Як колись тішилися запуску “Дусі”, яка, своєю чергою, народилася з рубрики “Курилка “Телекритики”. В “Курилці” та “Дусі” ми дозволяли собі розкутіше жартувати, гостріше критикувати, давати більше інформації від джерел, яка точно відповідає дійсності, але ніколи офіційно не буде підтверджена… Формат, який пройшов випробування часом, знову буде з нами та нашими читачами. Та й ще під упевненим керівництвом зірки сучасної української журналістики Лєни Чиченіної. Чекаємо на круті тексти!».

Нагадаємо, що в групу видань «Телекритика» з 2008 року входив медіатаблоїд «Дуся». У 2016 році, після припинення співпраці «Телекритики» з холдингом «1+1», команда Наталії Лигачової заснувала видання «Детектор медіа». Сайт «Телекритика» залишився під контролем «1+1» і був закритий восени 2020 року. Ще раніше, у 2018 році, група «1+1» закрила медіатаблоїд «Дуся».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2490
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду