Компанія Ocean Media Plus розширила свою пропозицію для рекламодавців ще на 9 каналів

Компанія Ocean Media Plus розширила свою пропозицію для рекламодавців ще на 9 каналів

18 Липня 2023
2830
18 Липня 2023
14:32

Компанія Ocean Media Plus розширила свою пропозицію для рекламодавців ще на 9 каналів

2830
Це FILMUADrama, «Епоха», 36,6 TV, «Кус Кус», «Дача», які входять до складу FILM.UA Group, та Cine+, Cine+ legend, Cine+ hit, Cine+ Kids, що знаходяться у власності Датагруп-Volia.
Компанія Ocean Media Plus розширила свою пропозицію для рекламодавців ще на 9 каналів
Компанія Ocean Media Plus розширила свою пропозицію для рекламодавців ще на 9 каналів

Сейлз-хаус Ocean Media Plus, який є партнером медіагрупи Starlight Media щодо розміщення реклами на телеканалах «СТБ», «Новий Канал», ICTV 2, М1, М2, «Оце ТБ» та партнером телеканалу «Сонце», з липня 2023 року розширив свою пропозицію для рекламодавців ще на 9 каналів:  FILMUADrama, «Епоха», 36,6 TV, «Кус Кус», «Дача», які входять до складу FILM.UA Group, та Cine+, Cine+ legend, Cine+ hit, Cine+ Kids, що знаходяться у власності Датагруп-Volia.

Коментує Андрій Партика, президент Ocean Media Plus: 

«Відновлення роботи панелі телевимірювань Nielsen на початку 2023 року стало важливим кроком для розвитку рекламного ринку України. Більше того, завдяки проведеному установчому дослідженню компанією КМІС, та верифікації цих даних у найбільшого мобільного оператора Київстар, рекламна галузь наразі бачить точні цифри генеральної сукупності та цифри міграції населення. Ці дані є більш надійними, ніж цифри інших вимірювачів на ринку України, зокрема вимірювання інтернет аудиторії, і ми оперуємо саме ними, коли продаємо рекламу нашим рекламодавцям.

Ми дуже вдячні компаніям FILM.UA Group та особисто Сергію Созановському, а також компанії Датагруп-Volia і особисто Святославу Горбаню за те, що вони прийняли нашу пропозицію партнерства та перейшли на білу сторону ТВ-рекламного ринку  - з липня місяця вони вимірюють рейтинги своїх каналів за допомогою панелі Nielsen та будуть розвиватись у відповідності до цих реальних цифр, а не через абстрактні екстраполяції, як це роблять інші гравці. Тож я радий вітати таких відповідальних гравців ринку і оголосити, що з липня 2023 року ми плануємо тривале партнерство. Відтепер, Ocean Media Plus розширить нашу пропозицію для рекламодавців, і на додачу до телеканалів медіагрупи Starlight Media “СТБ”, “Новий Канал”, ICTV 2, М1, М2 та “Оце ТБ” та телеканалу “Сонце”, буде реалізовувати рекламний інвентар ще 9 каналів: FILMUADrama, “Епоха”, 36,6 TV, “Кус Кус”, “Дача”, які входять до складу FILM.UA Group, та Cine+, Cine+ legend, Cine+ hit, Cine+ Kids, що знаходяться у власності Датагруп-Volia.

Партнерство із FILM.UA Group є довгоочікуваним для нас. Вони відомі не тільки в Україні, а і в світі, це величезний і успішний холдинг, який щороку ставить нові рекорди в українському кіно-прокаті, займається розробкою, виробництвом та доставкою відеоконтенту до глядачів.

Ми вдячні компанії Volia за відповідальність, лідерство та за їх позицію на ринку фільмових каналів. Телеканали групи Cine+ мовлять виключно українською та популярні серед багатьох любителів кінострічок. Саме канали Volia, які стали нашими партнерами, зараз займають нішу кінопоказу у вподобаннях українців.

На жаль, на ринку є і інші канали, які виявились не готовими перейти на світлу сторону, щоб ринок побачив реальні цифри їх телеперегляду в панелі незалежного вимірювача Nielsen. Деякі з цих каналів, в свій час були вже присутніми в панелі, і їх реальні цифри були в рази меншими, ніж зараз показує Big Data Ua. Nielsen відображає весь  перегляд каналів на телевізорах: у Т2, кабелі, на супутнику, в IPTV і на ОТТ платформах і не усі гравці ринку готові бачити ці реальні показники, бо їм дуже зручно продаватись  по екстраполяціям і не підтвердженим даним телеперегляду. 

Наше партнерство із каналами медіагрупи Starlight Media залишається таким же міцним і успішним. Що стосується телеканалу “Сонце”, з яким ми також співпрацюємо, то я хочу підкреслити наскільки сильно підключення до мережі Т2 повпливало на їх розвиток, адже показники цього каналу в панелі Nielsen збільшились вдвічі і зараз він входить у ТОП-10 українських телеканалів і має дуже хорошу стратегію зростання»

Коментує Сергій Созановський, співзасновник FILM.UA Group: «Безперечно, ми раді партнерству з Ocean Media Plus та новому етапу розвитку наших телевізійних каналів. Віримо, що наші нові партнери, завдяки своєму лідерству та експертизі зможуть найкраще монетизувати наш рекламний інвентар. Я впевнений, що топові рекламодавці країни відчують вплив на свої охоплення завдяки додаванню каналів FILMUADrama, “Епоха”, 36,6 TV, “Кус Кус” і “Дача” у свої медіаплани. Ми доклали багато зусиль нашої творчої команди до розвитку кожного з них:

  • FILMUADRAMA — заснований на продукції кіностудії FILM.UA і розрахований на середньовікову жіночу аудиторію.
  • Документальний телеканал “Епоха” – про осіб, події, винаходи та відкриття, які вдруковані великими літерами в історію людства. 
  • Канал «ДАЧА» висвітлює питання землеробства, рослинництва, будівництва й створення дизайнерських виробів власними руками, які так близькі багатьом українцям.
  • 36.6 TV —  тематичний телеканал, на якому зібрано все, що стосується здорового способу життя. 
  • «КусКус» — єдиний в Україні кулінарний канал.

Агенція інтегрованих рішень Brandly, яка є частиною FILM.UA Group, стане прямим партнером Ocean Media Plus щодо розміщення прямої реклами на каналах групи. 

Коментує Святослав Горбань, комерційний директор Датагруп-Volia: «Ми впевнені, що наше партнерство із Ocean Media Plus піде на користь усьому рекламному ринку України та пришвидшить його відновлення. Ми і надалі плануємо розвивати наші канали, які цікаві не тільки глядачам, а і рекламодавцям»;

Коментує Олександр Брикайло, співвласник каналу «Сонце»: «"Сонце” працює з Ocean Media Plus вже багато років. За цей час рекламний ринок переживав різні періоди. Наше партнерство з Ocean Media Plus побудовано на абсолютній довірі, однаковому погляді на стратегію і впевненість у зростанні ринку на користь усіх учасників. Очевидно, що ключовими словами тут є транспарентність і консолідація».

Андрій Партика, президент Ocean Media Plus: «Ми відкриті до усіх, хто готовий переходити на бізнес модель, яка спирається на об'єктивних даних та піддається аудиту незалежними вимірювачами і аудиторами.  В планах у Ocean Media Plus подальший розвиток ринку, пошук нових партнерств і вдосконалення панелі телевимірювань, над яким ми будемо працювати разом із всією індустрією та нашими партнерами».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду