Нацрада призначила представників у трьох областях

Нацрада призначила представників у трьох областях

20 Квітня 2023
1179
20 Квітня 2023
12:10

Нацрада призначила представників у трьох областях

1179
Представники призначені строком на 4 роки.
Нацрада призначила представників у трьох областях
Нацрада призначила представників у трьох областях

Нацрада призначила своїх представників у Київській, Львівській та Кіровоградській областях. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні у четвер, 20 квітня.

Представником у Київській області став Денис Зацерковний, який з липня 2021 року є представником регулятора у Києві. За словами члена Нацради Максима Онопрієнка,  через введення нової структури та вступу в силу закону «Про медіа» посади представника Києва та області об’єднуються в одну.

Максим розказав, що у перші дні після повномасштабного вторгнення за допомогою Дениса Зацерковного регулятор підготував 50 листів до регуляторів щодо припинення трансляції російських каналів. Також за його словами, представник «займається волонтерством, сумлінно виконує свої обов’язки».

Представником у Кіровоградській області став Сергій Карапулін, який працює на цій посаді з 2014 року. За словами Максима Онопрієнка, зауважень до його роботи не  було, натомість представник налагодив комунікацію з ліцензіатами та профільними департаментами обласної адміністрації.

Представником регулятора у Львівській області став Тарас Шоробура.

«Тарас фактично виконує роботу представника ще з листопада 2021 року, лишаючи на посаді провідного спеціаліста. Так сталось, бо ми розпочали конкурс і не встигли його завершити. Працює в Нацраді з 2006 року. Зарекомендував себе як стрес стійкий представник. Розширив мовлення компаній у МХ-5», — розказав Максим.

Нагадаємо, Денис Зацерковний раніше був  директором запорізької телерадіокомпанії ТВ5. Цей запорізький канал свого часу очолював член Нацради Максим Онопрієнко.

Скриншот відео: Національна рада/YouTube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1179
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду