Нацрада продовжила ліцензію «Радіо НВ»

Нацрада продовжила ліцензію «Радіо НВ»

17 Листопада 2022
2096
17 Листопада 2022
13:30

Нацрада продовжила ліцензію «Радіо НВ»

2096
Ліцензія продовжена на сім років.
Нацрада продовжила ліцензію «Радіо НВ»
Нацрада продовжила ліцензію «Радіо НВ»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення продовжила ліцензію радіостанції «Радіо НВ» (юридична особа ТОВ «ТРК «Радіо-Ера») на ефірне мовлення. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 17 листопада.

Ліцензія продовжена терміном на 7 років. Як зазначив під час засідання заступник голови Олег Черниш, радіостанція не мала стягнень та санкцій.

«Радіо НВ» й надалі мовитиме 24 години на добу  на чеми частотах у семи населених пунктах України.

Бенефіціарний власник – Томаш Фіала.

3 листопада Нацрада продовжила ліцензії радіостанціям «Львівська хвиля», «Експрес радіо». Також регулятор анулював ліцензії низки компаній на їхнє прохання. Компанії припинили діяльність через ліквідацію, або скрутне фінансове становище.

Графіка: «Радіо НВ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2096
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду