Нацрада змінила порядок каналів у двох мультиплексах

Нацрада змінила порядок каналів у двох мультиплексах

29 Вересня 2022
2352
29 Вересня 2022
13:02

Нацрада змінила порядок каналів у двох мультиплексах

2352
Зміни стосувались «1+1», М1 та «Суспільне. Культура».
Нацрада змінила порядок каналів у двох мультиплексах
Нацрада змінила порядок каналів у двох мультиплексах

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла зміни у додаток до свого попереднього рішення про  новий розподіл каналів  у цифрових мультиплексах. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні  29 вересня.

За словами заступника голови Олега Черниша,  під час переналаштування каналів виникли технічні  труднощі «у зв’язку з тим, що на приймальному обладнанні не можуть коректно відобразитись назви каналів»: «Тому за  погодженням з «Зеонбуду» прошу внести зміни до додатку рішення щодо перерозподілу каналів по мультиплексах».

Таким чином у  МХ-1 та МХ-2 зміниться порядок каналів. У МХ-1 «1+1» перемістився на третє місце, а «Суспільне. Культура» на четверте (канали помінялись місцями). А у МХ-2 М1 з сьомого місця перемістився на четверте.

Після того як змінився перерозподіл каналів у мультиплексах деяким користувачам потрібно було переналаштувати показ каналів.

Нагадаємо, 15 вересня Нацрада затвердила новий розподіл каналів у мультиплексах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5. На прохання Національної суспільної телекомпанії України Нацрада дозволила каналу «Культура» перейти з мультиплекса МХ-5 до МХ-1.  Канал М1 змінив МХ-3 на МХ-2, «Рада» – МХ-5 на Мх-1, СТБ – МХ-2 на МХ-1, УНІАН – МХ-3 на МХ-1, «Плюсплюс» – МХ-3 на МХ-2, «2+2» – МХ-3 на МХ-2.

Також регулятор вилучив канали «Медіа Групи Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2352
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду