Олена Шкарпова залишила Prozorro

Олена Шкарпова залишила Prozorro

17 Червня 2022
976
17 Червня 2022
08:21

Олена Шкарпова залишила Prozorro

976
Нині вона планує займатися власним контент-проєктом, а також уже почала співпрацю з однією зі світових донорських організацій.
Олена Шкарпова залишила Prozorro
Олена Шкарпова залишила Prozorro

Колишня медіадиректорка VoxUkraine, ексдиректорка благодійного фонду «Таблеточки» Олена Шкарпова підтвердила «Детектору медіа», що залишила посаду продакт-менеджерки електронної системи публічних закупівель Prozorro.

У Prozorro Шкарпова займалася маркетингом, продакт-менеджментом, вела напрямок залучення підприємців на державні тендери, а також — соціальну та рекламну кампанії, пов'язані з просуванням електронної системи публічних закупівель на різні авдиторії.  

«Я пішла, тому що моєї роботи та моїх проєктів, які я до війни запускала, не стало. Проєктами були дві великі кампанії (соціальна та рекламна), пов'язані з просуванням Прозорро на різні аудиторії. З війною цих проєктів не стало. Також до війни я почала вести напрямок залучення підприємців на державні тендери. Під час війни тендери скасовані і проводяться дуже мало, відповідно немає куди залучати бізнесменів. Хоча насправді багато областей, де немає бойових дій, і проведення тендерів державою якраз могло б допомогти бізнесу вижити в такі часи. Так от ця робота також зникла з початком війни», — розповіла вона.

У 2019 році Олена Шкарпова стала керівницею відділу комунікацій та маркетингу Prozorro. З 1 січня 2022 року комунікаційною роботою Prozorro керує Євген Гриценко. Він залишається працювати разом зі всією комунікаційною командою (імейл-маркетолог, комунікаційний менеджер, дизайнер).

«У якийсь момент я зрозуміла, що приношу мало користі своїй компанії і мені варто або піти вчитися і займатися саморозвитком, або пошукати інше місце, де я могла б бути корисною. Мене не просили йти, не припиняли платити зарплату. Я могла б сидіти і чекати, поки з'явиться для мене робота. Але чесно кажучу, я не звикла до байдикування, тому вирішила, що краще вже повністю піти і сконцентруватися на чомусь справді корисному», — пояснила Шкарпова.

Нині вона планує займатися власним контент-проєктом, а також уже почала співпрацю з однією зі світових донорських організацій як комунікаційна консультантка.

Нагадаємо, Олена Шкарпова 28 липня 2019 року залишила посаду медіадиректорки VoxUkraine. Наступного дня вона повідомила ДМ, що стала комінкаційною директоркою благодійного фонду «Таблеточки», який захищає інтереси онкохворих дітей в Україні. Проте 27 вересня вона повідомила, що звільняється із фонду «Таблеточки». Уже 1 листопада 2019 року Шкарпова оголосила, що стала керівницею відділу комунікацій та маркетингу в Prozorro.

Фото: з фейсбук-сторінки Олени Шкарпової 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
976
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду