Канал «Україна 24» переїжджає до Польщі — Rzeczpospolita

Канал «Україна 24» переїжджає до Польщі — Rzeczpospolita

26 Квітня 2022
6707
26 Квітня 2022
12:05

Канал «Україна 24» переїжджає до Польщі — Rzeczpospolita

6707
У Варшаві буде студія телеканалу, яка створюватиме програми та надсилатиме в Україну для трансляції.
Канал «Україна 24» переїжджає до Польщі — Rzeczpospolita
Канал «Україна 24» переїжджає до Польщі — Rzeczpospolita

Інформаційний телеканал «Україна 24» та його співробітники переїжджають до Польщі. Про це повідомило польське видання Rzeczpospolita.

Зазначається, у Варшаві буде студія телеканалу, яка створюватиме програми та надсилатиме в Україну для трансляції. Програми випускатимуться українською та англійською мовами.

Як пише Rzeczpospolita, робота над перенесенням каналу до Польщі може розпочатись у травні. У Варшаві, за даними видання, будуть офіси для кількох сотень співробітників «Україна 24», в тому числі журналістів. Вони залишаться в Польщі не як біженці, а як звичайні працівники з дозволом на роботу на підставі дозволу на тимчасове проживання.

Видання заявляє, що проект буде реалізовуватися на основі української ліцензії на мовлення. Але загалом канал начебто має амбіції стати міжнародним новинним мовником.

Наразі «Україна 24» мовить у Польщі на платформах Polsat Plus Group та на порталі Interia.pl, його можуть дивитися також користувачі телевізійних мереж Orange і Vectra та абоненти UPC Polska.

Ілюстрація: facebook.com/ukraine24.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6707
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Василь
722 дн. тому
Податки будуть платити полякам - чому не хочуть працювати в Україні і платити податки? Чи поляки дозволять випускати "програми" рашистською мовою?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду