detector.media
26.04.2022 12:05
Канал «Україна 24» переїжджає до Польщі — Rzeczpospolita
Канал «Україна 24» переїжджає до Польщі — Rzeczpospolita
У Варшаві буде студія телеканалу, яка створюватиме програми та надсилатиме в Україну для трансляції.

Інформаційний телеканал «Україна 24» та його співробітники переїжджають до Польщі. Про це повідомило польське видання Rzeczpospolita.

Зазначається, у Варшаві буде студія телеканалу, яка створюватиме програми та надсилатиме в Україну для трансляції. Програми випускатимуться українською та англійською мовами.

Як пише Rzeczpospolita, робота над перенесенням каналу до Польщі може розпочатись у травні. У Варшаві, за даними видання, будуть офіси для кількох сотень співробітників «Україна 24», в тому числі журналістів. Вони залишаться в Польщі не як біженці, а як звичайні працівники з дозволом на роботу на підставі дозволу на тимчасове проживання.

Видання заявляє, що проект буде реалізовуватися на основі української ліцензії на мовлення. Але загалом канал начебто має амбіції стати міжнародним новинним мовником.

Наразі «Україна 24» мовить у Польщі на платформах Polsat Plus Group та на порталі Interia.pl, його можуть дивитися також користувачі телевізійних мереж Orange і Vectra та абоненти UPC Polska.

Ілюстрація: facebook.com/ukraine24.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY