МВС запустило сайт з інформацією про загиблих росіян

МВС запустило сайт з інформацією про загиблих росіян

27 Лютого 2022
2605
27 Лютого 2022
11:50

МВС запустило сайт з інформацією про загиблих росіян

2605
На ньому є інформація про загиблих та полонених, також МВС готове надавати рідним загиблих послугу з ДНК-ідентифікації.
МВС запустило сайт з інформацією про загиблих росіян
МВС запустило сайт з інформацією про загиблих росіян

Пресцентр Міністерства внутрішніх справ запустив сайт 200rf.com, на якому можна шукати загиблих росіян. Про це повідомив Вадим Денисенко, радник міністра внутрішніх справ.

«Громадяни Росії, ви знаєте, що Росія розпочала війну проти України, і 150 тисяч російських військових перейшли кордони нашої держави. Багатьох із них уже немає серед живих – кілька тисяч, багато хто потрапив у полон. Відео можна побачити на наших ресурсах. З полоненими ми поводимось гуманно, їх ніхто не ображає, ми надаємо їм медичну допомогу», – сказав Вадим.

Також він  звернув увагу, що у російських військових забрали телефони, і їх рідні не знають, що з ними відбувається. Саме тому був створений сайт 200rf.com, де викладатимуть фото та відео загиблих, полонених. На ньому є зворотній зв'язок. Також він сказав, що експертна служба МВС може надати для громадян Росії платну послугу з ДНК-ідентифікації загиблих.

«Генетичну інформацію разом з заявами від батьків можна надсилати на цей сайт з вказівкою зворотньої інформації», – додав він.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук повідомила про те, що Україна звернулася до Червоного Хреста по допомогу у вивезенні трупів російських військових, які загинули під час спроби загарбати Україну.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2605
Читайте також
23.06.2022 08:00
ГО «Детектор медіа»
«Детектор медіа» вдячний за вклад у документування кремлівської дезінформації Let'sData, StopFake, УКМЦ, «Інституту масової інформації», Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, VoxUkraine, Любові Цибульській
284 570
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду