detector.media
27.02.2022 11:50
МВС запустило сайт з інформацією про загиблих росіян
МВС запустило сайт з інформацією про загиблих росіян
На ньому є інформація про загиблих та полонених, також МВС готове надавати рідним загиблих послугу з ДНК-ідентифікації.

Пресцентр Міністерства внутрішніх справ запустив сайт 200rf.com, на якому можна шукати загиблих росіян. Про це повідомив Вадим Денисенко, радник міністра внутрішніх справ.

«Громадяни Росії, ви знаєте, що Росія розпочала війну проти України, і 150 тисяч російських військових перейшли кордони нашої держави. Багатьох із них уже немає серед живих – кілька тисяч, багато хто потрапив у полон. Відео можна побачити на наших ресурсах. З полоненими ми поводимось гуманно, їх ніхто не ображає, ми надаємо їм медичну допомогу», – сказав Вадим.

Також він  звернув увагу, що у російських військових забрали телефони, і їх рідні не знають, що з ними відбувається. Саме тому був створений сайт 200rf.com, де викладатимуть фото та відео загиблих, полонених. На ньому є зворотній зв'язок. Також він сказав, що експертна служба МВС може надати для громадян Росії платну послугу з ДНК-ідентифікації загиблих.

«Генетичну інформацію разом з заявами від батьків можна надсилати на цей сайт з вказівкою зворотньої інформації», – додав він.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук повідомила про те, що Україна звернулася до Червоного Хреста по допомогу у вивезенні трупів російських військових, які загинули під час спроби загарбати Україну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY