Нацрада закликає мовників розкодуватись

Нацрада закликає мовників розкодуватись

24 Лютого 2022
2952
24 Лютого 2022
11:45

Нацрада закликає мовників розкодуватись

2952
Більшість медігруп вже це зробити.
Нацрада закликає мовників розкодуватись
Нацрада закликає мовників розкодуватись

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення закликала мовників розкодувати свій сигнал на супутнику. Про це повідомила голова регулятора Ольга Герасим’юк.

Під час розгляду питання щодо телеканалу «Інтер», вона запитувала представника каналу чи готові вони розкодуватись. У відповідь представник зазначив, що це питання розглянуто.

«Сподіваюсь, що розкодування відбудеться в унісон зі всіма мовниками», - сказала Ольга  Герасим’юк.

Після початку наступу ICTV,«1+1» та Суспільне на час воєнного стану вийде у незакодованій версії.

У 2020 році медіагрупи закодували супутниковий сигнал своїх каналів, тобто вони стали недоступні для користувачів відкритого супутника (у тих людей, які мають супутникову тарілку, але не є абонентами легальних супутникових провайдерів Екстра та Віасат). Розкодування – це повернення сигналу каналу на відкритий супутник.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2952
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду