«Датагруп» отримала ще одну ліцензію

«Датагруп» отримала ще одну ліцензію

20 Січня 2022
3157
20 Січня 2022
14:18

«Датагруп» отримала ще одну ліцензію

3157
Було видано ліцензію провайдера програмної послуги на місто Бар.
«Датагруп» отримала ще одну ліцензію
«Датагруп» отримала ще одну ліцензію

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення видала компанії ТОВ «Датагруп медіа» ліцензію провайдера програмної послуги на місто Бар Вінницької області з використанням аналогової технології. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 20 січня.

У березні компанія отримала дві ліцензії на Київ та Дніпро. Термін їхньої дії – 10 років. У «Датагруп медіа» стверджують, що мова тоді йшла не про отримання нової ліцензії, а про продовження наявної.

Нагадаємо, наприкінці 2020 року «Датагруп» домовилася про придбання 100% провайдера телекомунікаційних послуг Volia («Воля»).

Генеральний директор та акціонер «Датагруп» Михайло Шелемба переконаний, що після об'єднання бізнес буде генерувати понад 130 млн доларів виручки та 50 млн доларів EBITDA.

Ілюстрація: логотип компанії

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3157
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вадим
826 дн. тому
А чому не можна зробити радіо Боні м ФМ замість радіо lounge FM?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду